У жителей Белозерского и Доброполья полицейские выявили наркотические вещества

Переглядів: 1064 0 09.11.2018 в 14:30:17 Новини поліції
У жителей Белозерского и Доброполья полицейские выявили наркотические вещества

Протягом минулого дня вилучали наркотики у мешканців Добропілля, Білозарського та Мирнограду. Заборонні речовини направлені на експертизу. За даними фактами відкриті кримінальні провадження.

Минулого дня співробітниками Добропільського відділення поліції на одній з вулиць м. Білозерське був зупинений підозрілий чоловік. Під час перевірки документів та огляду його особистих речей, у присутності понятих був виявлений медичний шприц з речовиною, схожою на наркотичну. Правопорушником виявився 35-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що знайшов цей шприц у покинутому будинку та вирішив залишити собі для власного вживання.

Аналогічний наркотик був виявлений і у 33-річного мешканця Мирнограду. Порушник попав у поле зору вартових порядку коли розпивав пиво у парку. Під час складання адміністративного протоколу з’ясувалося, що чоловік має при собі наркотик. Правопорушник пояснив, що це наркозілля він знайшов на вулиці неподалік.

Також, поліцейськими був виявлений 41-річний добропільчанин, який за місцем мешкання зберігав марихуану. Власник наркотику зізнався, що перебуваючи у Святогорівки, знайшов кущ дикорослої коноплі. Чоловік зірвав його та самостійно виготовив марихуану для власного вживання.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх