Ми чекаємо на Вас, шановні батьки!

Переглядів: 1035 0 18.02.2017 в 12:30:30 Освіта
Ми чекаємо на Вас, шановні батьки!

16 лютого 2017 р. Добропільська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. радо розкрила двері для батьків 5 – 8 класів, щоб залучити їх хоча б на один день до шкільного життя, порадувати успіхами й талантами дітей, поговорити про насущні проблеми навчання й виховання й вирішити їх разом. Це був День відкритих дверей.
О 10-й ранку батьки були запрошені в актовий зал на загальношкільні збори. Зі словами привітання, планом роботи та перспективами розвитку школи на майбутнє виступив директор школи-інтернату Оксана В’ячеславівна Степанова. Заступник директора з виховної роботи Ярослава Миколаївна Щира розповіла батькам про напрями виховної роботи в школі-інтернаті, про заплановані заходи, а також запропонувала створити батьківський клуб «Сімейна розмова» з метою допомоги сім’ям, які потрапили в кризову ситуацію. З доповіддю «Духовні ідеали сім’ї – першооснова життя дитини» виступила вихователь-методист Наталія Іванівна Салімзянова. До уваги присутніх була продемонстрована відео презентація «Поради батькам».

Після зборів батьки відвідали уроки.
Мати учениці 7-А класу Тетяна Вікторівна Войтюк провела майстер-клас «Анімація своїми руками» зі створення мультфільму, у якому взяли участь і діти, і мами. Захоплено не було меж, особливо в дітей. Хочеться сказати велике спасибі Тетяні Вікторівні за цікаве заняття, відео якого усі бажаючі можуть переглянути за посиланням https://youtu.be/_KKEqTk5WFM
Був проведений ярмарок-розпродаж «Щаслива лапка» (в рамках однойменного проекту), на якому діти розпродували різноманітні власноруч виготовлені поробки, щоб отримані кошти (було зібрано 583 грн.) відправити на підтримку бездомних тварин. Спасибі і дітям, і батькам, які допомогли школі в проведені цієї акції.Виставка дитячих робіт «Знай і люби свій край», виробів із бісеру, літературна галерея «Міні – Третяківка», конкурс дитячого малюнка «Мій любимий літературний герой» милували око всіх, хто побував у фойє школи 16 лютого. Дуже вдалим був захід, який підготували вихователі з учнями 3 – 7 класів – інсценування байок І.А. Крилова в рамках Тижня російської мови, зарубіжної літератури. Творчий підхід, музичний супровід, чудове декламування, артистизм – усе це бачили глядачі на сцені актового залу. Діти були нагороджені солодкими подарунками.


Ми чекаємо на Вас, шановні батьки!


Ми чекаємо на Вас, шановні батьки!


Ми чекаємо на Вас, шановні батьки!


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх