Маэстро из Белицкого Максим Федорчук виртуозно выступил на фестивале искусств в Авдеевке

Переглядів: 1083 0 14.04.2018 в 09:00:05 Творчість
Маэстро из Белицкого Максим Федорчук виртуозно выступил на фестивале искусств в Авдеевке

9 квітня у м. Авдіївка з нагоди Великодніх свят відбувся фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ». Організатором заходу виступило управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації спільно з учбово-методичним центром культури, під свою егіду фестиваль взяло Міністерство культури України.

Авдіївка ФМ – це простір творчого натхнення, де кожний учасник і гість поринав в атмосферу сучасної музики, театрального й візуального мистецтва, яскравих подій та родинного свята.

Організатори ставлять за мету створити в Авдіївці умови для реалізації молодіжних креативних ініціатив та розвивати фестиваль «Авдіївка ФМ» в контексті сучасного загальноукраїнського фестивального руху.

Керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський був вражений рівнем підготовки, зазначивши, що щорічний великодній обласний фестиваль тепер буде проходити саме в Авдіївці.

Авдіївку накрила хвиля позитиву. Хвиля під назвою «Авдіївка ФМ».

Свято - фестиваль мистецтв - зібрало не тільки авдіївців, а й гостей з багатьох міст України. Дуже яскравим був виступ викладача Білицької музичної школи №2, маестро-акордеоніста, лауреата Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів – Максима ФЕДОРЧУКА. Побажаємо миру та добра стійким мешканцям Авдіївки та артистам, які не злякались та дарують естетичну насолоду в різних куточках нашої неньки України!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх