Конкурс міні-грантів для молододі

Переглядів: 1041 0 25.01.2017 в 09:25:58 ГО Добро
Конкурс міні-грантів для молододі

ГО «Добропільський центр молоді «ДОБРО» в рамках реалізації проекту по створенню Центра місцевої активності «VAGONETKA», у програмі малих грантів від ЮНІСЕФ, для заохочення та підтримки громадської активності молоді 3-го січня оголосили конкурс для ініціативної молоді.

У програмі малих грантів прийняли участь зареєстровані громадські організації та ініціативні групи з міста Добропілля, Білицького, Білозерського та смт. Святогірівка, смт. Новодонецьке, смт. Олександрівка - с.Новополтавка, с.Левадне, с.Петрівка Перша,с.Варварівка, с.Дмитро- Дар'ївка та с .Софіївка.

Було отримано 30 заявок, тема в основному спорт для молоді – спортивні майданчики для футболу, волейболу та настільного тенісу. А також кондитерська, семінар –практикум з розмовної англійської, клуб для спілкування пенсіонерів, клуб для молоді. Щось нове – обладнання для заннять з черлідингу, кіберспорт  та навіть сонячна станція.

З 30 заявок у другий тур потрапили більше двадцяти проектів, наступний крок це написання більше детальної, повної версії проектної заявки. Для тих, хто не впевнений в своїх силах, організатори проводитимуть тренінг по написанню заявок, який пройде 28-го січня у м.Добропілля.

Бажаємо усім учасникам перемоги, оскільки кожна ідея має право на існування!
 


Конкурс міні-грантів для молододі


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх