Как в Доброполье проводится легализация заработной платы

Переглядів: 2053 0 06.05.2017 в 09:00:49 Новини податкової інспекції
Как в Доброполье проводится легализация заработной платы

Як повідомила головний державний ревізор-інспектор відділу податків і зборів з фізичних осіб Стрельченко Наталя, у Добропільському районі, як і в Україні загалом, гостро стоїть проблема легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

     З метою упередження негативних наслідків від тіньової заробітної плати, Добропільською ОДПІ систематично вживаються заходи щодо детінізації доходів і відносин у сфері зайнятості населення. При цьому здійснюється контроль за оформленням трудових відносин з найманими працівниками та відповідності рівня виплачуваної їм заробітної плати мінімальним соціальним гарантіям.

   Для вирішення проблеми виплати заробітної плати в « конверті» з категорією платників, які порушують трудове та податкове законодавство, проводиться роз’яснювальна робота. 
   Так, в результаті проведених заходів щодо легалізації трудових відносин, у січні-квітні легалізована праця 89 громадян, з якими роботодавці офіційно оформили трудові відносини, до бюджету надійшло 287,2 тис.грн., у т.ч. ПДФО – 133,2 тис.грн., ЄСВ – 139,3 тис.грн., військового збору – 14,7 тис.грн. 
    Крім того, зареєструвались та набули законного статусу фізичних осіб - підприємців 86 громадян, від яких додатково бюджет отримав 150,0 тис.грн., у т.ч. ПДФО-63,2тис.грн., ЄСВ-74,9тис.грн., військового збору-11,9тис.грн. 
   Відновили призупинену господарську діяльність та повернулись до сплати податків 11 громадян.
   Робота у напрямку викорінення порушень законодавства при виплаті заробітної плати триватиме й надалі.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх