Я Добропілля: запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у мистецькій резиденції

Переглядів: 953 0 22.04.2019 в 13:10:44 Афіша
Я Добропілля: запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у мистецькій резиденції

5-8 травня місто перетвориться на платформу для митців. До Добропілля завітає художник з Берліну Алан Маєр зі своєю командою. Алан не вперше подорожує містами Сходу України, неодноразово проводив творчі майстер-класи та дарував своє бачення мистецтва.

Машка Мандрівниця, яка об’їхала Україну, 5-8 травня також відвідає в Добропілля. Для мешканців міста Марія проведе серію воркшопів зі створення стріт-арту, кожен зможе прийняти участь у створенні вуличного шедевра.

Запрошуємо ВСІХ мешканців Добропілля долучитися до творчого процесу. Всіх -  від наймолодших до найстарших,  і тих,  хто володіє навичками малювання і тих, хто вперше тримає пензля в руках. Кожен відвідувач резиденції зможе створити свій унікальний шедевр. Малювати можна не тільки на полотнах. В якості основи для малювання можна використати  фрагменти меблів, стільці, тумби, шухляди та інші матеріали. Беріть з собою все що втратило сенс та функціональність, під час резиденції ціи речам можна подарувати друге життя, перетворивши їх на витвори мистецтва.  

З собою можна захопити залишки акрилових фарб (водоемульсійну фарбу), пігменти, пензлі, фото пейзажів міста.

З 5 по 8 травня в Молодіжному центрі «ДоброЛаб» (вул.Фестивальна,21)  з 10:00 до 18:00 будуть народжуватися шедеври. За підсумками резиденції буде організовано виставку творчих робіт.

Додаткова інформація та реєстрація на участь [email protected] 

Долучайтесь! Зробимо Добропілля яскравішим!

Резиденції пройдуть в рамках проекту «Культура і Конфлікт», ініційованого Goethe Institut та ГО Гараж Генг, що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини


Я Добропілля: запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у мистецькій резиденції


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх