Історію міста створюють люди: Дудушко Тетяна Іванівна

Переглядів: 963 0 25.08.2020 в 09:30:30 Суспільство
Історію міста створюють люди: Дудушко Тетяна Іванівна

Дудушко Тетяна Іванівна, учитель початкових класів Добропільського НВК № 4

Учитель – унікальна професія, яка існує поза часом, проблемами, глобальними змінами. Дудушко Тетяна Іванівна, неповторна особистість, унікальний викладач, любляча дружина, дбайлива мати, душевна колега.

Ще з юних років Тетяна відрізнялась поміж однолітків завзятістю та активністю, зачаровувала магією бального танцю разом зі своїм партнером Андрієм, який у майбутньому стане чоловіком Тетяни.

Сумнівів у виборі майбутньої професії у дівчини не було. Вона ж з родини педагогів! Матуся Галина Федорівна Кащей, учитель початкових класів, була взірцем і професійним наставником.

Шкільний поріг переступила грамотна, делікатна, впевнена, натхнена вчителька. З перших років педагогічної діяльності Тетяна Іванівна поринула в океан самоосвіти, пошуку нового, нестандартного. Тому кожен її урок – це диво, маленьке відкриття, творча лабораторія. Вона вчить дітей мислити, самостійно здобувати знання, підтримує творчий пошук, радіє здібностям і перемогам вихованців. Залучаючи до роботи кожного учня, може доречно пожартувати, здивувати всіх неочікуваним запрошенням до танцю чи співом акапельно. І все це доречно, гармонійно, природно.

Духовно багата вчителька любить дітей, поважає їхні родини, щиро переймається життям колег і школи. Вона гідно очолює методичне об’єднання учителів початкових класів, бере активну участь в обласних круглих столах, семінарах, обговореннях на яких залюбки демонструє як власні здобутки, так і надбання педагогів Добропільщини.

Третій рік поспіль є коучом – тренером щодо підготовки вчителів початкових класів, які працюватимуть за науково – педагогічним проєктом «Інтелект України»

Вправна господиня встигає навести лад в затишній оселі, і у квітниках, і на городі, який, за словами колег, зразковий, багатющий, щедрий.

Особливо тішить той факт, що Тетяна Іванівна досягла такого успіху в досить молодому віці, тож впевнені, що місто ще довгий час пишатиметься успіхами вчительки та її вихованців.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх