"Формула добра"

Переглядів: 1603 1 16.12.2011 в 15:49:41 Новини району
Сьогодні, 16 грудня, напередодні святкування Дня Святого Миколая, в райдержадміністрації відбулося  велике свято.
На благодійній акції «Формула добра», яку вже вдруге проводить районна громадська організація ділових і професійних жінок «Ніка» (очолює депутат обласної ради, перший заступник голови райдержадміністрації Т. Бєлянкіна) вшановувалися  люди, які живуть з нами поруч, непомітно кожного дня роблять свої справи, в кожного з них – своя доля, своє горе і радість, а життєві обставини іноді є такими, що вражають своїми діями не тільки село, а й всю громаду району. Під час «Формули добра» було  представлено 3 складових цієї формули, 3 долі жителів нашого району, які розділились по трьом номінаціям:

-          «Кришталеве серце»;

-          «Сила духу»;

-          «Велике серце».

В першій номінації була представлена прийомна сім’я Косарєвих, які стали  переможцями І  обласної регіональної програми «Кришталеве серце» в номінації «Велике серце».

В другій номінації розповідь йшла про сім’ю інваліда Котова Олексія, жителя с. Світле, батька 4 дітей, який не падає духом,  намагається вижити в цьому складному світі, встати на ноги і побудувати великий будинок для своєї сім’ї.
В третій номінації присутні дізналися про надзвичайну жінку, талановитого вчителя історії Золотоколодякої ЗОШ Анжелу Тераніс.
Всі номінанти отримали  цінні подарунки від депутатського корпусу та керівництва райдержадміністрації і районної ради
Перші керівники району звернулися до всіх присутніх, а особливо до героїв свята, з теплими словами привітання та побажання і далі творити добро, залишати в своєму серцю місце для добрих справ.
А участь в заході прийняли керівники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники організацій та установ району, приватні підприємці, депутати районної ради, представники ЗМІ та обласного телеканалу «27 канал».

http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Мазепа • 15:50:25, 16.12.2011
Так вот оно какое добро....
ComForm">
avatar
Наверх