Європейська інтеграція – це вибір українського народу.

Переглядів: 1138 1 08.12.2011 в 20:46:25 Новини податкової інспекції
Європейська інтеграція – це вибір українського народу.

Голова комісії з проведення

реорганізації Добропільської ОДПІ

начальник Добропільської ОДПІ

_________________ С.А.Сузіна


Європейська інтеграція – це вибір українського народу.

У Добропільській ОДПІ відбувся брифінг за участю голови комісії з проведення реорганізації Добропільської ОДПІ, начальника інспекції Сузіної Світлани Анатоліївни . На брифінгу обговорювалось питання сьогодення, вступ України до європейського союзу.

"Цей крок надає країні можливість виходу нашої держави на один рівень з провідними країнами Європи та прийняття її до співдружності вільних, розвинутих в економічному та політичному плані держав. Різностороннє співробітництво з Євросоюзом не тільки надасть природного геополітичного напряму інтеграцій стратегій України, але й стане ключовим практичним засобом формування ефективної відкритої економіки. Це шлях залучення іноземних інвестицій, новітніх технологій, створення нових робочих місць, підвищення конкурентної спроможності вітчизняного товаровиробника, вихід на світові ринки"” – зазначила Сузіна Світлана Анатоліївна.

Також вона додала, що однією з умов Євроінтеграції України є адаптація законодавства до законодавства ЄС, яка полягає у реформуванні правової системи та її стандартами та охоплює приватне, митне, трудове, фінансове, податкове законодавство, законодавство про інтелектуальну власність, охорону праці, охорону життя та здоров`я тощо. Зближення із сучасною європейською системою права забезпечить розвиток політичної, соціальної, культурної активності громадян України. Економічний розвиток держави у рамках ЄС сприятиме поступовому зростанню добробуту громадян, приведенню його до рівня, що склався у державах – членах ЄС.

Світлана Анатоліївна розповіла, що основними політичними виходами послідовної європейської інтеграції є зміцнення стабільності політичної системи та її інститутів, модернізація правового поля і забезпечення прозорості національного законодавства, поглиблення культури демократії і повага та забезпечення прав людини. Європейська інтеграція також означає зміцнення національної безпеки та безпеки громадян, адже вона виключає застосування сили як методу вирішення залагоджування суперечностей, сприяє стабільності у відносинах з усіма сусідами – партнерами.

Наприкінці зустрічі, вона зазначила, що важливою і необхідною є громадська підтримка процесу вступу України до європейської спільноти, як повноправного учасника побудови об’єднаної Європи, а в майбутньому – члена Європейського Союзу, для того, щоб у майбутньому Україна змогла впливати на вироблення відповідних рішень та процесів, які відбуваються на європейському континенті.

Головний ДПІ відділу МРР та ЗГ Т.І.Панченко


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 STIG • 19:49:51, 10.12.2011
В данный момент ЕС представляет собой здание, крыша которого вот-вот обвалится, не совсем понятны призывы в это здание поскорее войти. Хотя если учесть общий фон доклада, все эти ничего не значащие и никого ни к чему не обязывающие фразы, вроде:"Зближення із сучасною європейською системою права забезпечить розвиток політичної, соціальної, культурної активності громадян України" докладчик тоже мало чего понимал.
ComForm">
avatar
Наверх