Еще одна яркая победа Белозерских футболистов

Переглядів: 1643 0 15.08.2013 в 21:52:24 Новини спорту
Еще одна яркая победа Белозерских футболистов
11 серпня поточного року на  спортивному майданчику зі штучним покриттям у Костянтинівському районі відбувся черговий етап всеукраїнських змагань з дворового міні-футболу.
Цей масовий фізкультурно-спортивний захід проводиться з метою виконання КОНЦЕПЦІЇ Державної цільової соціальної програми "Футбол України: здоров’я, престиж та єдність нації" на 2013–2017 роки, Указу президента України « Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості», Програми розвитку дворового футболу на 2013-2017рр.
 За правилами змагань до участі  допускаються  збірні команди ЗОШ,    ДЮКів, аматорські - за місцем проживання, ДЮСШ у двох вікових групах: 2004-2003; 2002-2001 років народження. Наше місто представляли 2 команди основного складу м. Білозерська (в тому числі: 5 спортсменів – с. Новодонецьке, 2 спортсмени – м. Білицьке ). 
Добропільські команди продемонстрували належний рівень гри - в обох вікових групах команди одержали перемоги – ПЕРШІ МІСЦЯ). Тепер переможців цього етапу чекає поїздка до Києва для участі у фіналі, який відбуватиметься 24 серпня на Хрещатику або на одній з найголовніших футбольных арен нашої держави – на РСК «Олімпійському».
На сьогоднішній день актуальною залишається проблема фінансування команд на відрядження. На гребні приємного хвилювання від яскравої перемоги наших юних футболістів та їх тренерів ( Грибаускас Володимир, Єршов Ігор) Добропільська ( Дерипаска В.Т.) та Білозерьська ( Разуменко О.М.) міські ради, приділяючи постійну значну увагу розвитку дитячо-юнацького спорту, вже працюють над вирішенням питання щодо гідної участі Добропільських юнаків у фіналі змагань.
Тож в Добропіллі триває реалізація завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя. 
 
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх