Добропольские спасатели проверили состояние противопожарной защиты религиозных заведений

Переглядів: 809 0 14.06.2019 в 08:30:41 Новини МНС
Добропольские спасатели проверили состояние противопожарной защиты религиозных заведений

День Святої Трійці для християн є одним з головних релігійних свят. В цьому році його відзначатимуть 16 червня. Цього дня у культових закладах збереться багато людей, які прагнуть очищення душі і розуму.

Велике скупчення людей у храмах, відкритий вогонь та висока температура зовнішнього повітря є небезпечними факторами. З метою недопущення виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій рятувальники проводять профілактичну роботу із служителями храмів та прихожанами.
Зокрема, 11 червня співробітники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області перевірили стан протипожежного захисту релігійних закладів м. Добропілля та Добропільського району, які будуть задіяні під час святкування Дня Святої Трійці.

Особливу увагу співробітники Служби порятунку звертали на стан утримання електрогосподарства, шляхи евакуації громадян, протипожежне водопостачання, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо.

Настоятелям церков роз’яснили порядок дій у випадку виникнення пожежі, навчили їх користуватися вогнегасниками та надали пам’ятки з вимогами правил пожежної безпеки при проведенні масових заходів у ході святкування Дня Святої Трійці.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх