Добропольские спасатели призывает детей отдыхать безопасно + ФОТО

Переглядів: 1995 0 08.07.2017 в 08:00:46 Новини МНС
Добропольские спасатели призывает детей отдыхать безопасно + ФОТО

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАКЛИКАЮТЬ ДІТЕЙ ВІДПОЧИВАТИ БЕЗПЕЧНО

З метою запобігання трагічним випадкам серед дітей під час літніх канікул, навчання малечі правилам безпеки життєдіяльності та підготовки їх до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації чи іншої небезпечної події, працівники 19-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області постійно організовують проведення різноманітних профілактичних заходів.

Так, 06 липня рятувальники завітали в гості до дітей ДНЗ №4 «Ластівка». Співробітники Служби порятунку розповіли дітлахам про необхідність дотримання елементарних правил безпечної поведінки в різного роду надзвичайних ситуаціях, адже безпека власного життя – понад усе.

Також рятувальники м. Добропілля розповіли малечі про небезпеку вибухонебезпечних предметів, про те що ні в якому разі їх не можна чіпати та розбирати. Представники ДСНС звернули увагу дітей на необхідність дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, щоб уникнути непередбачуваних наслідків.

Фахівці Служби порятунку приділили особливу увагу дітей на правилах безпечного відпочинку влітку, ознайомили їх з основними правилами безпеки під час відпочинку на воді та в лісі.

Також, рятувальники м. Добропілля звертаються до батьків - не залишайте дітей без нагляду. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками та у різного роду небезпечних ситуаціях. Збережемо спільними зусиллями життя та здоров’я наших дітей!

19-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Добропольские спасатели призывает детей отдыхать безопасно + ФОТО


Добропольские спасатели призывает детей отдыхать безопасно + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх