Добропольские полицейские провели профориентационную работу среди горожан

Переглядів: 935 0 07.02.2019 в 13:30:21 Новини поліції
Добропольские полицейские провели профориентационную работу среди горожан

Умови праці в поліції, вимоги до кандидатів,  вакантні посади в місцевій поліції – такі питання були обговорені на зустрічі правоохоронців Добропільського відділення поліції із місцевими мешканцями.

Захід відбувся у приміщенні місцевого центру зайнятості. Інспектор сектору кадрового забезпечення Добропільського відділення поліції Вікторія Шкурко розповіла присутнім про основні функції та завдання, які покладені на співробітників поліції, а також детально про діяльність кожного структурного підрозділу відділку поліції.

Правоохоронець зауважила, що в поліції Донеччини розпочався конкурсний набір на 95 вакантних посад , зокрема в місцевому відділенні поліції є вакантні посади на помічника слідчого та поліцейського сектору реагування патрульної поліції.

«Всі бажаючі можуть заповнити анкету для участі у конкурсі до 07 лютого 2019 року на сайті nabir.np.gov.uaу вкладці «Відкриті конкурси». За додатковою інформацією можна звернутись до місцевого відділення поліції», - зауважила інспектор сектору кадрового забезпечення Добропільського відділення поліції Вікторія Шкурко.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх