Добропольские полицейские активней начали бороться с самогоноварением и продажей алкоголя несовершеннолетним

Переглядів: 1494 0 15.03.2017 в 10:00:51 Новини поліції
Добропольские полицейские активней начали бороться с самогоноварением и продажей алкоголя несовершеннолетним

Дільничні офіцери поліції вилучили у мешканки Добропільського району саморобну алкогольну продукцію, а продавчиню одного з місцевих магазинів притягнули до адміністративної відповідальності за продаж тютюнових виробів неповнолітньому хлопцю.

Останнім часом почастішали випадки скоєння злочинів у стані алкогольного сп’яніння. Тому, співробітники Добропільського відділення поліції провели рейд на території Добропільського району з метою виявлення осіб, що займаються самогоноварінням, а також його продажем.

Так, дільничні офіцери Добропільського відділення поліції отримали інформацію, про те, що 58-річна мешканка Добропільського району виготовляє та продає алкогольну продукцію. Правоохоронці відправились за вказаною адресою аби перевірити інформацію. Під час візиту поліцейські вилучили у жінки 1 літр самогону.

Правопорушниця розповіла поліцейським, що алкоголь виробляла для себе. Вилучений продукт домашнього виробництва вилучено та відправлено на дослідження. За результатами експертизи жінка буде притягнута до адміністративної відповідальності за ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виробництва» Кодексу України про адміністративні правопорушення. За свої діяння жінка повинна буде сплатити штраф.

Під час профілактичного відпрацювання правоохоронці перевірили ряд торгових закладів, розташованих на території Добропільського району, на предмет продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Так, інспектором ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлією Мурашко був виявлений факт продажу неповнолітньому хлопцю пачки цигарок. Продавчиня місцевого магазину навіть не поцікавилась скільки років юнаку і без вагань продала хлопцю сигарети.

В результаті заходів на 55-річну жінку був складений адміністративний протокол за порушення статті 156 ч. 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме за продаж тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років.

Ми і надалі будемо проводити заходи такого характеру. Сподіваємось, що такі профілактичні заходи хоч і не знищать подібні негативні явища сучасного суспільства, то хоча б зменшать їх кількість, - зауважила Юлія Мурашко.

Тож, правоохоронці радять громадянам не порушувати чинне Законодавство. В іншому випадку – їх буде притягнуто до відповідальності.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх