Добропольские педагоги принимают участие в областных мероприятиях

Переглядів: 1777 0 29.04.2016 в 06:22:02 Освіта
Добропольские педагоги принимают участие в областных мероприятиях

25 квітня 2016 року  відбулася Регіональна науково-практична конференція «Проектування індивідуальної траєкторії розвитку педагогів в умовах євроінтеграції».

У межах конференції була організована виставка творчих знахідок та напрацювань педагогічної громади міст та районів області з проблеми євроінтеграції та презентаційні інтерактивні заходи «Європейський досвід – в українській освіті педагогів», у яких взяли участь і представники нашого міста. Роботу своїх колективів представили Самарська М.В., вчитель інформатики, Ігнатенко І.В., заступник директора з ВР - ЗОШ №18, Сищенко М.В., заступник директора з НВР – ЗОШ-інтернат, Гордієнко І.М., практичний психолог – НВК-ліцей, Героєва В.І., методист ММК та Чубченко Л.Л., вихователь-методист ДНЗ №19, вихователі ДНЗ №24, 29. Виставка була проведена у форматі інтерактиву, що дало можливість зворотного зв’язку, вільного спілкування всіх учасників, режиму «запитання-відповідь», фотографування з авторами матеріалів та учасниками виставкових майданчиків.
Мистецький майданчик «Пізнаємо Європу» зібрав 15 самодіяльних колективів від міст та районів області з інструментальними, вокальними, танцювальними композиціями, які популяризували культурні традиції та сучасне мистецтво європейських держав. Особливе враження на присутніх справило виконання Гімну Євросоюзу ансамблем бандуристок «Криниченька» Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти Добропільської міської ради, керівники Горбаченко С.А. та Дорошенко О.О.
Активну участь в роботі дискусійного клубу «Регіональний досвід освітньої євроінтеграції в умовах реформування освіти» взяли участь Гнилицька Л.В., методист ММК, Шнуренко В.С., вчитель початкових класів ЗОШ №6 з теми «Особистісно-орієнтований підхід до організації діяльності зі здібними та творчо обдарованими дітьми» та Героєва В.І., методист ММК, Чубченко Л.Л., вихователь-методист ДНЗ №19 з теми «Сталий розвиток – наш вибір». Також до збірника матеріалів Регіональної науково-практичної конференції увійшли статті Курді Н.В., завідувача ММК, Гнилицької Л.В., Героєвої В.І. - методистів ММК ,Чубченко Л.Л., вихователя-методиста ДНЗ №19 та Мангушлу О.В., завідувача ДНЗ №29.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх