Добропольская ОГНИ: "Воспитание подрастающего поколения - фундамент процветающей страны"

Переглядів: 1029 0 19.03.2013 в 14:12:58 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ:
   З метою формування уявлення у майбутніх громадян – платників податків про податки та податкову систему в Україні фахівці сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю Добропільської ОДПІ відвідали школи міста Добропілля. З учнями старших класів були проведені бесіди на податкову тематику, а саме: розглянуті види податків, їх роль у житті міста та країни в цілому. У ході спілкування діти також дізнались про щорічну кампанію декларування та обов’язок громадянина щодо подання щорічної декларації про майновий стан і доходи. Як майбутні студенти отримали інформацію про отримання податкової знижки на навчання. Завідувач сектору Тетяна Панченко ознайомила дітей з такими негативними явищами в нашому суспільстві як, ухилення від оподаткування та зарплата в «конверті», яка позбавляє людину соціальних гарантій.

   Наприкінці бесіди була розповсюджена друкована продукція за тематикою «Застерегти дітей від алкоголю та тютюну - наша спільна справа!» та «Ми за здоровий спосіб життя".

   Старшокласники та вчителі висловили подяку представникам податкової інспекції за проведену роботу, яка стане у нагоді школярам під час практичного застосування у дорослому житті.

Сектор взаємодії із ЗМІ
та громадськістю
Добропільської ОДПІ

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх