Доброполье стремится к устойчивому энергетическому развитию

Переглядів: 1027 0 20.02.2014 в 22:18:05 Новини підприємств
Доброполье стремится к устойчивому энергетическому развитию
   У залі засідань Добропільської міської ради 19 лютого відбулося засідання чергової LІІ (52-й) сесії Добропільської міської ради VI скликання під головуванням Добропільського міського голови Віктора ДЕРИПАСКИ.
   Початку роботи передувала урочиста подія: Подякою Донецької облдержадміністрації було нагороджено мешканця міста Едуарда ГОРЕНКОВА - машиніста підземних установок ШУ «Добропільське» ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля».
Серед розглянутих проектів рішень міської ради жвавий інтерес присутніх визвав проект «Про затвердження концепції проекту «Розвиток соціальної інфраструктури та посилення інституційної спроможності регіону «Велике Добропілля» -  шлях до сталого енергетичного розвитку», з яким виступив голова громадської організації «Центр муніципального розвитку міста Добропілля» Володимир ОМЕЛЬЧЕНКО. За його словами, однією з найбільш гострих проблем регіону «Велике Добропілля» на сучасному етапі його розвитку є проблема стабільного енергозабезпечення та ефективного використання енергоресурсів. «Ми ставимо собі на меті підвищити рівень комфорту проживання громадян на території регіону та зменшити негативний вплив соціальної інфраструктури регіону на навколишнє середовище», - пояснив Володимир Васильович. Затвердження концепції Проекту дає змогу на подальшу участь нашого міста в програмі Європейської Комісії «Підтримка міст Східного партнерства у реалізації  Планів дій сталого енергетичного розвитку (SEAPs) в рамках Угоди мерів».
   Завершуючи роботу сесії, міський голова звернув увагу депутатів та запрошених на реалізацію в місті завдань Президента України щодо вшанування та державної підтримки ветеранів війни, нинішніх захисників Вітчизни, а також патріотичного виховання підростаючого покоління. 
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх