Добропільське об’єднане управління ПФУ знайомить с новим онлайн-сервісом «Електронна трудова книжка»

Переглядів: 658 0 10.06.2020 в 11:30:33 Пенсійний фонд України
Добропільське об’єднане управління ПФУ знайомить с новим онлайн-сервісом «Електронна трудова книжка»

Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області  повідомляє, що Пенсійний фонд України запровадив новий онлайн-сервіс на вебпорталі електронних послуг «Електронна трудова книжка», який дозволяє громадянам переглядати відомості про трудову діяльність за даними звітних відомостей роботодавця та додавати документи у вигляді копій, виготовлених шляхом сканування з обов’язковим накладанням кваліфікованого електронного підпису.

Облік трудової діяльності запроваджено з метою забезпечення накопичення, зберігання та використання інформації про набуті працівником стаж роботи, освіту, кваліфікацію для підтвердження наявного трудового стажу під час укладання трудового договору, призначення пенсій та ін., передбачених законодавством. Щоб скористатись послугою, слід зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Так, фахівцями управління активно проводиться робота щодо оцифрування трудових книжок майбутніх кандидатів в пенсіонери. Спеціалісти перевіряють  відповідність даних системи персоніфікованого обліку внесеним відомостям про трудову діяльність застрахованих осіб, виявляють випадки відсутності в трудових книжках необхідних записів, неточностей розбіжностей та ін.  На сьогодні підготовлено 53 «електронних трудових книжок» громадян для автоматичного призначення пенсій особам, які досягли пенсійного віку без їх особистого звернення до Пенсійного фонду України.


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: ПФУ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх