Центр занятости Доброполья: до собственного дела только шаг!

Переглядів: 1021 0 14.12.2017 в 10:00:52 Центр зайнятості
Центр занятости Доброполья: до собственного дела только шаг!

Сьогодні, 13 грудня, в Добропільському МЦЗ відбулося засідання комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

До ідей відкриття власної справи Павло та Олександр прийшли різними шляхами. Павло за станом здоров’я не може працювати за професією і вирішив перетворити своє хобі на власну справу: ремонтом побутової техніки він займався для знайомих, а тепер буде надавати послуги населенню міста та району.

Олександр вирішив започаткувати новий для нашого міста вид послуг: пошив та ремонт автомобільних сидінь, ремонт салонів автомобілів.

Майбутнім підприємцям члени комісії задали багато питань, адже наша задача - впевнитися в тому, що людина прийняла вірне рішення і втілення бізнес ідеї допоможе їй себе реалізувати, мати стабільний дохід.

Заслухавши презентацію бізнес-планів претендентів комісія прийняла позитивне рішення. І тепер, маючи бажання та заручившись підтримкою з боку служби зайнятості, безробітні отримають реальний шанс змінити своє життя, ставши підприємцями.

Здобутком 2017р. буде п’ять з числа безробітних, в тому числі учасники АТО та внутрішньо переміщені особи, які за сприянням служби зайнятості розпочали власну справу. Одна особа вже перемогла у амбітному проекті Донецької облдержадміністрації «Український донецький куркуль» і ми віримо, що це тільки початок.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх