К Международному дню сельских женщин: Журавлева Раиса Григорьевна

Переглядів: 935 0 12.10.2018 в 13:00:13 Новини району
К Международному дню сельских женщин: Журавлева Раиса Григорьевна

Журавльова Раїса Григорівна народилася 29 листопада 1942 року на Львівщині. В 1960 році приїхала на Добропільщину, в мальовниче, невеличке село Новоолександрівка Шилівської сільської ради та одружилася з місцевим хлопцем Володимиром. І пішло сімейне життя, робота. В колгоспі працювала дояркою - трудовий стаж – 32 роки. Полюбила своїх корівок, Раїса, добре доглядала за ними, а вони їй віддячили щедрими надоями. І пішла слава про нашу героїню, краща доярка ферми № 4 КСП ім. Леніна. За це її неодноразово обирали депутатом Шилівської сільської ради, має цінні подарунки, нагороди за працю.

Брала також активну участь у художній самодіяльності на той час – була солісткою хору Ленінського СБК (який теж в районі займав І місце). І зараз з піснею не розстається: щоб не робила на подвір’ї завжди співає.

Але праця є працею, а головним сенсом її життя була сім’я. Наша героїня має 3 дітей – 5 онуків і 4 правнуки.

Прикро лише те, що стала вдовою. Але діти і онуки стільки приділяють їй тепла і уваги, що самотньою вона себе не відчуває, бо вони є частими гостями у її подвір’ї, і господиня завжди радо із щирою усмішкою зустрічає гостей, усім вона рада, всім підкаже, допоможе, привітає привітним словом – бо це її сенс життя. І хоч сивина покрила її голову – вона ще гарна, чарівна жінка і дай їй Боже щастя і здоров’я ще на довгі роки.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх