Діяльність громадських організацій

Переглядів: 1120 0 15.03.2012 в 18:46:22 Суспільство
Діяльність громадських організацій
14 березня, в залі засідань райдержадміністрації, відбулося засідання координаційної ради районного відділення Асоціації жінок регіону, яке провела голова громадської організації Л. Наровілова. Участь  в засіданні координаційної ради прийняла заступник голови райдержадміністрації   О. Іватіна.           

Присутні заслухали звіт голови районного відділення Асоціації жінок регіону про роботу в минулому році, а це і участь в обласній регіональній іміджевій програмі «Кришталеве серце» (сім’я з нашого району зайняла перше місце в одній з номінацій), в благодійній організації «Віддай серце дітям» до Дня Святого Миколая тощо.

Головна увага присутніх була привернута обговоренню проведенню основних заходів в поточному році, і, насамперед VIII районного свята «Неповторна материнська доля» (в червні).

Голова районної ветеранської організації Л. Пакіна звернулася до голів первинних жіночих організацій підтримати їх ініціативу про оголошення проведення в 2012-2013 рр. конкурсу на краще утримання братської могили загиблим воїнам, присвяченого 70-річчю звільнення Донбасу. Ініціатива була підтримана всіма присутніми, було вирішено створити оргкомітет, розробити положення про конкурс, залучити до його проведення якнайбільш широке коло учасників: школи, первинні ветеранські, жіночі організації, будинки культури, депутатів, підприємців, громадськість.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх