Депутаты Добропольского района недовольны ходом проведения медицинской реформы

Переглядів: 1024 0 12.05.2019 в 11:30:26 Новини району
Депутаты Добропольского района недовольны ходом проведения медицинской реформы

Останнім часом, у зв`язку з медичною реформою, до керівників районної, селищної, сільських рад від жителів сіл дуже багато надходить питань щодо стану медичного обслуговування населення району. Тому Добропільською районною радою ініційовано та проведено депутатський день на тему: "Проведення медичної реформи в Добропільському районі". Не всі депутати були присутні на заході, але представлено усі сільські ради.

     Головний лікар КНП "Районний центр первинної медико-санітарної допомоги    Добропільської районної ради" Марина Бикова презентувала присутнім аналітичний матеріал щодо заключення декларацій лікарями, роботи фельдшерських пунктів. Депутати задавали дуже багато нагальних питань, серед яких: скорочення медичних працівників; відсутність транспортного сполучення між селами; незадовільний стан доріг в населених пунктах району, що ускладнює доступність до медичних закладів; робота програми "Доступні ліки" та інші. 

        За підсумками зустрічі було сформульовано проблемні питання до вищих органів влади, в тому числі до Міністерства охорони здоров’я, та доручено голові районної ради Тамарі Бєлянкіній озвучити ці питання на Всеукраїнській фаховій майстерні за темою: "Відповіді та болючі питання у сфері реформування АТУ та медиции", яка відбудеться 17 травня 2019 року у м.Київ за ініціативи української асоціації обласних та районних рад.     


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх