Депутаты Добропольского городского совета обратились в Верховную Раду Украины

Переглядів: 1549 1 27.03.2014 в 17:44:55 Новини місцевої влади
Депутаты Добропольского городского совета обратились в Верховную Раду Украины

   Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА 26 березня провів засідання чергової LІІІ (53-ї) сесії Добропільської міської ради. 

   Депутатами міської ради було розглянуто 54 питання відділів та управлінь, управління  Держземагентства у Добропільському районі Донецької області. З усіх питань прийнято відповідні рішення.

   Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в регіоні, депутатами міської ради також було прийнято рішення про звернення до Верховної Ради України з вимогою вжити заходів щодо стабілізації ситуації в країні і негайного усунення випадків незаконного володіння та використання зброї.
   Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури та молодіжної політики Інна КАЛЬЧЕНКО зачитала звернення: 

«Дорогі земляки!
   Ми, депутати Добропільської міської ради, рішуче виступаємо за економічно процвітаючий, самобутній Донбас у складі єдиної і сильної України ! Ми свято віримо у верховенство права і закону для всіх.

   Але події останніх днів ставлять під загрозу громадянський мир і спокій в регіоні. Стабільність в Україні та Донбасі, на жаль, виявилася під питанням.
   Ми засуджуємо будь-які прояви сепаратизму та спроби порушити територіальну цілісність України. Ми також вважаємо неприпустимими будь-які прояви військової конфронтації на території нашої держави. Ми вимагаємо негайного роззброєння та ліквідації незаконних збройних формувань.

   Для врегулювання ситуації в регіоні потрібні зважені і мудрі рішення. Ми звертаємося до Верховної Ради України з настійною вимогою негайно вжити заходів щодо стабілізації ситуації в країні і негайного усунення випадків незаконного володіння та використання зброї.

   В умовах, коли економіка регіону знаходиться в кризі, а матеріальне становище більшості жителів міста стрімко погіршується, місцева влада повинна мати можливість приймати більш широке коло рішень. Тому ми вимагаємо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з метою захисту прав і законних інтересів територіальних громад».

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
1 Grushko • 19:04:06, 02.04.2014
Ув. депутаты, вы лучше проблемой городских тротуаров займитесь на заседаниях, а не бла бла бла-обращениями...
ComForm">
avatar
Наверх