Цифрова освіта в бібліотеках Добропiлля + ФОТО

Переглядів: 746 0 06.02.2020 в 09:30:35 Новини бібліотек
Цифрова освіта в бібліотеках Добропiлля + ФОТО

В Україні стартував проект «Дія. Цифрова освіта», спрямований на розвиток цифрових навичок громадян. Добропільська міська централізована бібліотечна система активно долучилась до реалізації даного проекту.

Бібліотеки мають великий досвід надання мешканцям доступу до офіційної інформації, консультують та навчають їх користуватися комп’ютерами, онлайновими сервісами, сучасними каналами цифрової комунікації. Щоб і надалі допомагати мешканцям міста опановувати онлайн-платформу «Дія. Цифрова освіта» та вдосконалювати їх навички володіння  гаджетами, бібліотекарі самі протестували навчальні програми та отримали сертифікати.

Кожен відвідувач бібліотеки має можливість пройти навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності, яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/. Освітні серіали можна переглядати індивідуально, але краще робити це у групах в бібліотеці! Під час спільного перегляду кожну з серій, за потреби, можна переглядати знову і знову, обговорювати, уточнювати та навіть спробувати виконати практичні вправи.

Перші групові та індивідуальні заняття вже пройшли в дитячій бібліотеці-філії №5 та бібліотеці-філії №2 м. Білозерського. І дорослі, і малі користувачі вже почали опановувати цифрові навички.

 

cif os bib1

cif os bib2


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх