"Буду тебе, Чудотворце, виглядати у віконце"

Переглядів: 1328 0 21.12.2012 в 15:27:33 Новини району

Перед Новим роком всі діти чекають на  подарунки. 19 грудня,   подарунком для вихованців центру реабілітації дітей-інвалідів стало свято "Буду тебе, Чудотворце, виглядати у віконце", присвячене  святому Миколаю. А підготували і провели його працівники дитячої бібліотеки.

У гості до малят завітали міський голова - Дерипаска Віктор Трохимович, голова ради ветеранів -Жук Микола Павлович, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення - Чечина Наталя Антонівна, начальник відділу культури та туризму Білоус Людмила Миколаївна, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Добропільського міськвиконкому  Олексеєнко Ганна Сергіївна. 

        Але головні гості на святі - діти.Оплесками зустріли вони Зимоньку-зиму, яка принесла до залу сніг у вигляді конфеті, а також чарівну казку про зимові свята. Святому Миколаю діти подарували пісні, танці, вірші. Разом з дорослими водили танок біля ялинки. Цікаво пройшла відеовікторина про зимові види спорту, із захопленням годували діти тварин у зимовому лісі під час відео- гри "Накорми звірів". Загадки про зиму відгадували всі присутні.

       Зразковий театр народної пісні "Берегиня" привітав усіх запрошених зі святом та виконав обрядові пісні.

Під час розмови про свято ми дізналися, що і  зараз діти дуже люблять святого Миколая. Вони уявляють його добрим і веселим дідусем, який знає все про кожну дитину – хто був слухняний, а хто бешкетував чи погано вчився. Але кожна дитина у миколаївську ніч мріє побачити під своєю подушкою подарунок – так званий «миколайчик». Сьогодні кожен з них отримав солодкий подарунок і масу позитивних емоцій!

     
 

http://lib-kinder.ucoz.ru/

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх