У Добропільському районі відновили перевезення в деякі села

Переглядів: 984 0 28.05.2020 в 09:30:31 Новини підприємств
У Добропільському районі відновили перевезення в деякі села

Під час сесії Добропільської районної ради, яка відбулася минулого тижня, депутати від Криворізької сільради та Святогорівської селищної звернулись до керівництва району з проханням від жителів відновити повноцінні рейси приміського транспорту.

Адже пішли чутки, що рейси будуть скорочені. Нашому кореспонденту вдалося поговорити з водіями маршрутних автобусів, які курсують з міста до Криворіжжя через село Добропілля та через Вірівку. Вони повідомили, що маршрутки рухаються за звичними (як і до карантину) графіками, ціни за проїзд залишилися колишніми. Після кожного рейсу проводиться дезінфекція салонів. Також вийшов на лінію автобус до Ганнівки.

А ось мешканцям Світлого не дуже щастить - робітничий автобус шахтоуправління Покровське не завжди підбирає пасажирів (взагалі це заборонено, про що свідчить напис на кузові). Залишається лише автобус шахти Краснолиманська, водії якого ще лояльні до мешканців Водянського, Світлого та інших сел по маршруту руху транспорту.
В Донецькій області поки що не відновили рух міжміського транспорту, тому до того ж Краматорська чи Покровська добратися можна хіба що особистим транспортом чи на таксі.

А в сусідній Дніпропетровській обмеження вже зняли.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх