Три мільйони тонн вугілля шахтарів державного підприємства "Добропіллявугілля"

Переглядів: 1304 0 08.10.2008 в 13:06:29 Новини району

    29 вересня 2008 на ім’я Міністра вугільної промисловості України Віктора Полтавця надійшов трудовий рапорт від колективу державного підприємства «Добропіллявугілля». Генеральний директор Володимир Панібратченко доповів керівникові Мінвуглепрому, що держпідприємство першим серед подібних йому в Донецькій області і третім у галузі рапортує про видачу «на-гора» з початку нинішнього року трьох мільйонів тонн вугілля. З яких 93,7 тисячі тонн – надпланова продукція. Окремий підрозділ державного підприємства – шахта «Піонер» успішно виконала річне завдання – видобула 340 тисяч тонн твердого палива.

      Генеральний директор доповідає в рапорті Міністру, що за неповних дев’ять місяців року продуктивність праці шахтаря в ДП «Добропіллявугілля» склала 29,7 тонни за місяць, навантаження на очисну лаву дорівнює 1030 тонн на добу.
Міністр В. І. Полтавець направив на ім’я генерального директора В. Ф. Панібратченка урядову телеграму такого змісту:

ШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ ФЕДОРОВИЧУ!

     у Міністерстві вугільної промисловості України з великим задоволенням зустріли трудовий рапорт очолюваного вами колективу шахтарів державного підприємства «Добропіллявугілля», які видали «на-гора» три мільйони тонн вугілля з початку нинішнього року, а гірники шахти «Піонер» достроково виконали річне завдання, видобувши 340 тисяч тонн твердого палива.

     Такі достойні трудові показники підкоряються лише завзятим і наполегливим людям, на тих виробництвах, де вміло організовано виробничі процеси, де кожен шахтар працює з високою самовіддачею.

     Від імені колегії Мінвуглепрому, від себе особисто щиро і сердечно вітаю весь 16-тисячний колектив підприємства з високою трудовою перемогою. Переконаний у тому, що до кінця року шахтарі очолюваного вами державного підприємства зуміють ще більш організовано потрудитися над підвищенням продуктивності праці, збільшенням навантаження на очисний вибій, відтак, Ви порадуєте рідну Вітчизну новими трудовими звершеннями.

    Прес-служба Мінвуглепрому


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх