Подаруємо дітям радість!

Переглядів: 1747 0 09.06.2008 в 18:07:15 Суспільство
Добропілля любить своїх дітей. Це істина, доведена не один раз і очевидна. Причому кількість людей, які прагнуть зробити життя дітей, особливо знедолених, кращим, радіснішим і світлішим, зростає з року в рік.
Завдяки добрим людям діти - сироти, інваліди відчувають постійну турботу, ласку, мають велику радість у святкові дні. Згуртовуються добродійники завдяки зусиллям і міської ради та виконавчого комітету, і благодійної жіночої організації „Відродження" та „Голос громади" (лідери С.М.Дерипаска та С.М.Луганська) - ця співдружність дає відчутні результати: разом проводимо свята, вшановуємо поважних громадян, вітаємо дітей зі святами і пам'ятними подіями, допомагаємо у зростанні культури, моралі, духовності.
До честі таких людей, як Валентина Макарівна Харченко, Ольга Іванівна Свищ, жодна подія в місті не обходиться без їхньої матеріальної підтримки і участі. Кожна з них, маючи своїх дітей, онуків, глибоко співпереживає за долю дітей, яким не судилося рости з батьками або мати хороше здоров'я.
День захисту дітей 1 червня виявився своєрідним іспитом для дорослих - на милосердя, щедрість, доброчинність. І його знову успішно пройшли міська рада на чолі з Добропільським міським головою В.Т. Дерипаскою, шахтарський колектив міста під проводом генерального директора ДП „Добропіллявугілля" В.Ф. Панібратченка, керівники підприємств, установ міста. Завдяки їм чудові подарунки - ігровий майданчик, чайний посуд одержали діти, що поправляють здоров'я у Центрі реабілітації дітей - інвалідів. А депутати Добропільської міської ради передали на облаштування 750 грн. власних коштів.
Як завжди з подарунками міський голова В.Т. Дерипаска побував у дитячому притулку і подарував телевізор, солодощі. Школа-інтернат одержала пилосос, караоке. І всюди - персонально дітям - чудові набори солодощів.
Треба було бачити щасливі обличчя дітей, до яких завітала така радість, щоб упевнитись, яку благородну справу роблять дорослі, котрі не шкодують коштів, часу і тепла сердець своїх, щоб зігріти ним маленькі сердечка. Сьогодні обов'язково слід назвати їхні імена: Роман Вікторович Головко, Віктор Миколайович Скоробагатий, Наталя Станіславівна Кравченко, Галина Леонідівна Мельник, Ірина Іванівна Синова, Ольга Іванівна Кочерешко, Сергій Іванович Кожемякін, Тетяна Михайлівна Єрастова, Юрій Вікторович Полежаєв, Олег Володимирович Скорик, Наталя Володимирівна Петрушевська, Віктор Семенович Чумак, Геннадій Борисович Селіваров, Анатолій Володимирович Романюк, Валентин Іванович Кричвалуші, Григорій Васильович Жадан, Андрій Андрійович Цикін, Сергій Леонідович Савченко, Любомира Олегівна Килимник, Володимир Михайлович Лисицький.
Спасибі Вам, добрі люди, за любов до дітей, за підтримку і ласку.
Щира подяка чудовим жінкам - Катерині Олександрівні Площаковій, Світлані Степанівні Горбуновій, Вікторії Едуардівні Лаунбраун, Тамарі Степанівні Штурбіній, які проявили справжні дочірні почуття, надавши прекрасні подарунки на честь свята жінок -мироносиць, матері і сім'ї.
... Світ врятують доброта, милосердя, благодійність, особливо коли вони спрямовані до дітей. Світ врятує доброта і повернеться до нас добром і світлою впевненістю, що на цьому світ триматиметься.

А. МОСТОВА, член ради благодійної жіночої організації „Відродження".

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх