В Доброполье решали проблемы погашения долгов в Пенсионный фонд

Переглядів: 1045 0 22.05.2018 в 13:00:25 Пенсійний фонд України
В Доброполье решали проблемы погашения долгов в Пенсионный фонд

14.05.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання погашення боргів до бюджету Пенсійного фонду України, дотримання термінів призначення (перерахунку) пенсій тощо.

    14.05.2018 – заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Громило Наталія Миколаївна прийняла участь у засіданні районного штабу з координації дій структурних підрозділів райдержадміністрації та відзвітувала про забезпечення надання соціальних послуг громадян, які прибули з районів проведення антитерористичної операції.
   15.05.2018 – заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Громило Наталія Миколаївна прийняла участь у нараді з селищним, сільськими головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району з питань реалізації законодавства про децентралізацію влади.
    15.05.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Тетяна Іванівна провела зустріч за місцем проживання, в ході якої відповіла на питання жителів Новоолександрівської сільської ради. 
    15.05.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Тетяна Іванівна провела з учнями Новоолександрівського НВК квест-гру на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз!» 
    15.05.2018 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Волошина Ольга Сергіївна провела нараду зі страхувальниками Олександрівського району щодо важливості приведення реєстру застрахованих осіб до актуального стану. 
   15.05.2018 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Завгородська Людмила Євгеніївна провела прийом громадян у складі «мобільного соціального офісу» на території Водянської селищної ради.
   17.05.2018 – завідувач адміністративно-господарського сектору Колєснік Катерина Юріївна прийняла участь у занятті, яке проводили представники Благодійного фонду «Швейцарський фонд з протимінної діяльності ФСД в Україні» в рамках проекту «Інформування про мінну небезпеку ВЗН (ІМН) в Донецькій області». 
   17.05.2018 у Добропільському об’єднаному управлінні ПФУ з нагоди Дня вишиванки організована виставка вишиваних виробів та опитування громадян, які звернулися на прийом на тему: "Українська вишиванка: модний бренд чи традиція з віковою історією?". Фахівці управління Волошина Ольга Сергіївна та Іллієнко Олена Михайлівна взяли участь у міських заходах присвячених святу.
   18.05.2018 начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Дегтяр І. П. провела виїзний прийом для підопічних Білицького будинку інтернату для людей похилого віку та інвалідів.
   За минулий тиждень:
- За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 503 звернення, що на 7,9 % менше, ніж за попередній тиждень (466 звернень). Прийнято: 46 заяв на перерахунок пенсії, 9 – на первинне призначення пенсії, 111 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 16 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 5 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 53 особи – за поновленням виплати пенсій. 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 82 користувача;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, збільшилась та складає 25 осіб; 
- чотири особи звернулося на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх