[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
розлучення
TamaraДата: Вівторок, 08.04.2025, 14:46:18 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Коли зрозуміла, що розлучення — це неминучий крок, шукала, з чого почати і як все правильно організувати юридично. Натрапила на корисну статтю, яка допомогла мені зібрати думки та підготуватися до цього непростого процесу: https://de-jure.ua/publications/iak-pidhotuvatysia-do-rozluchennia
Там дуже доступно пояснено, на що звернути увагу — від документів до нюансів з дітьми й майном. Рекомендую всім, хто стоїть перед таким рішенням. Підготовка — це вже половина спокою.
Особисто мені ця інформація допомогла зняти багато страхів і сумнівів. Замість того, щоб панікувати, я зробила чіткий план дій, знала, які кроки потрібно пройти, і на що маю право. Якщо чесно, відчула себе набагато впевненіше і навіть спокійніше.
Пораджу цю статтю кожній жінці, яка опинилася в подібній ситуації. І пам’ятайте — ви не одні, і у вас все обов’язково буде добре

Margo11Дата: Середа, 09.04.2025, 12:32:35 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Дякую за такий важливий і надихаючий коментар
Повністю з вами погоджуюсь — коли стикаєшся з розлученням, дуже важливо мати чітке розуміння, з чого почати і як себе захистити. Стаття справді дуже корисна — все пояснено доступно і без зайвої «води».
Мені також знайома ця невизначеність, страх перед невідомим. Але коли є план дій і знання своїх прав — з’являється впевненість.
Дуже цінно, що ви поділилися власним досвідом. Думаю, багато жінок знайдуть у ваших словах підтримку та натхнення не боятися змін

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: