[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
СЕС у Київській області:
TonyaДата: Середа, 23.04.2025, 12:27:19 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: :-(
Друзі, хочу поділитись цікавою знахідкою! Ми з родиною нещодавно переїхали до Ірпеня, і я серйозно замислилась про встановлення сонячної електростанції — хочеться не тільки зменшити витрати на електроенергію, але й спробувати заробити на "зеленому тарифі".Натрапила на дуже корисну статтю, яка простою мовою пояснює, чи реально заробляти на СЕС у Київській області, які є тонкощі, варіанти та на що звернути увагу. Для мене, як новачка в цій темі, це було справжнім відкриттям!Ось посилання, раптом комусь теж буде корисно:https://generacia.energy/zelenyj....rnativiПісля прочитаного ще більше переконалась, що це гарна інвестиція в майбутнє. Якщо маєте досвід — діліться, буду вдячна за поради! ☀️

Margo11Дата: Четвер, 24.04.2025, 13:44:51 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Дякую, що поділилася!
Ми якраз теж задумуємось про СЕС для дому — живемо за містом, і хочеться мати стабільне та незалежне джерело енергії. Дуже цікаво було почитати твої враження і дякую за посилання на статтю, вже відкрила і читаю!
Тема «зеленого тарифу» давно цікавить, але справді важко знайти інформацію простою мовою. А тут — усе по поличках. Якщо таки вирішите встановлювати, напиши, як все проходило — буде дуже корисно. І, до речі, теж буду вдячна, якщо ще хтось поділиться реальним досвідом ☺️

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: