[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Форум » События в Украине » Политика » Інститут Громадського Лідерства (Учитесь быть лидерами)
Інститут Громадського Лідерства
VladosДата: Вівторок, 24.03.2009, 11:59:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Пользователи
Повідомлень: 1795
Нагороди: 32
Репутація: 14
Статус: :-(
Інститут Громадського Лідерства

Public Leadership Institute

Інститут Громадського Лідерства (ІГЛ) - унікальний навчальний заклад некомерційного типу на теренах України, в якому протягом року навчаються лідери громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій, рухів та активна молодь.

Мета ІГЛ – виховання лідерів нової генерації, за допомогою їхнього спільного навчання, обміну досвідом, співпраці, консолідації для сприяння процесам розвитку громадянського суспільства та поширення демократичних цінностей в Україні.

Інститут Громадського Лідерства бере свої витоки з Інституту Сучасного Громадського Менеджменту (1999-2000) та Вищої Школи Громадського Лідерства (2001-2003) заснованих у Львові кандидатом філософських наук Борисом Буйволом. Дата заснування ІГЛ 14 березня 2005р. Навчальні дисципліни в ІГЛ викладають найкращі викладачі Львова, більшість з них пройшли стажування в університетах Європи та Америки та були відібрані на основі анкетування слухачами ІГЛ. Більше інформації про ІГЛ, умови навчання та закінчення ІГЛ наведені у вступній анкеті.

За час діяльності ІГЛ закінчило понад 200 випускників з понад ста громадських організацій Львова. Лідерам, що успішно пройдуть курс навчання в Інституті Громадського Лідерства, видається диплом про отримання кваліфікації “менеджера неурядових громадських організацій” з відзнакою або без відзнаки.

Інститутом Громадського Лідерства створено електронну розсилку інформаційних повідомлень про новини громадського сектору Львова та новини ІГЛ, а також підібрано бібліотеку видань, які необхідні громадським організаціям у їхній діяльності. Дякуємо всім, хто допомагає ІГЛ та долучився до створення сайту. Запрошуємо Вас обговорити актуальні питання на форумі. колектив ІГЛ є відкритим до співпраці для розробки і реалізації проектів, що ведуть до розвитку демократії та громадянського суспільства.

http://ihl.org.ua/content/view/2/2/




Делай добро и бросай его в воду...
 
Форум » События в Украине » Политика » Інститут Громадського Лідерства (Учитесь быть лидерами)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: