[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форуму: katerina33333  
Нужна гадалка
Марта87Дата: Вівторок, 15.07.2025, 22:07:48 | Повідомлення # 631
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Очень благодарна одной милой Александре, к которой я обратились чисто случайно по совету знакомой своей. Были кое-какие семейные сложности помогла разобраться помогла советом и делом. Оставлю ее номер тут, пусть это будет моя маленькая, но благодарность ей. Я писала на вайбер +380681259803

seriy250183Дата: Четвер, 17.07.2025, 09:48:19 | Повідомлення # 632
Рядовой
В моєму житті почалися проблеми... Борги, кредити..довгий час не міг з них вилізти, а потім і взагалі втратив роботу. Знайомі порадили звернутися до пані Міланії (0677614751) за допомогою, це спадкова Ясновидиця, яка має Дар з народження, вона НЕ гадає! Не застосовує карти, вона зчитує інформацію з біополя. Вона розповідає минуле, майбутнє і як правильно вчинити, як лікар, призначає лікування, яке необхідне саме вам.
Більш детально ознайомитись з роботою пані Міланії ви можете в інстаграм @milaniya_zlatova.
Тому, хто хоче покращити своє життя - почніть це вже сьогодні, зробіть перший крок, зверніться до пані Міланії!!!

tarroiaainДата: Четвер, 17.07.2025, 14:38:26 | Повідомлення # 633
Рядовой
Група: Пользователи
Мнетрудно давались отношения с противоположным полом, с начала все отлично
начинается, на свидания приглашают, заигрывают, но увы на свидание я так ни на
одно не попала, будто рок какой то надо мной повис... Обязательно у меня что
нибудь происходило, то каблук сломаю, то в обморок упаду.. А парни реально не
верили мне. Я нашла по отзывам ясновидящую Анжелику Вишневскую она говорит, что
это порча на одиночество. Она ее мне сняла и я познакомилась со временем со
своим мужем, у нас не только свидания были, но и  повенчались. Я счастлива, вот решила со всеми
поделиться своим опытом. Вот её контакты кому нужна помощь +380975800235 Viber/WhatsApp

oksana8887799Дата: Субота, 19.07.2025, 20:08:53 | Повідомлення # 634
Рядовой
Справжня Ясновидиця, це не та, що розкладає пас'янси, це не та, що гадає, це не та, що займається ворожінням, не катає яйія, бо це все великий гріх!!! - Справжня Ясновидиця це та, яка має Дар від Бога з народження і зчитує інформацію з біополя людини і це ЄДИНА ЛЮДИНА В СВІТІ, яку люди прозвали "Чарівниця". Бо саме пані Міланія робить неможливе можливим, допомогає у всіх сферах (сім'я, бізнес, робота, здоров'я).
Приймає, як вживу, так і онлайн (по телефону), тільки україномовних!!!
Тому у кого в житті повна темрява, проблеми, відчай і ви хочете налагодити своє життя, або якусь конкретну сферу, щиро раджу звернутися за допомогою до спадкової Ясновидиці, пані Міланії. Ознайомитися з інформацією про роботу, часи прийму та відгуки можна на сторінці в інстаграм @milaniya_zlatova або за телефоном 0677614751.
Зробіть себе щасливою людиною, наповнить життя глибоким сенсом, що дасть сили жити, відкривати нові щасливі сторінки та отримувати безцінні миті радості та натхнення, адже саме в наших руках наше майбутнє!!!

grisha33449Дата: Понеділок, 21.07.2025, 12:29:12 | Повідомлення # 635
Рядовой
Ніколи не вірив в магію і поруч поки сам з цим не зіштовхнулася. Чотири роки назад я шукав людину яка б змогла мені допомогти. Та випадково в одній із районних лікарень, де я здавав аналізи(де я проходив лікування, і де мені казали, що медицина безсильна, бо не могли зрозуміти, що зі мною відбувається), одна лікарка порадила мені звернутися до Міланії Златової (0677614751), спадкової Ясновидиці.
Тепере все життя буду дякувати і лікарю і Міланії, бо якби не цей випадок в лікарні, моє життя давно б уже обірвалося.
Бережіть своє життя - воно одне!
Звертеся за допомогою вчасно!

grisha33449Дата: Понеділок, 21.07.2025, 12:30:21 | Повідомлення # 636
Рядовой
Ніколи не вірив в магію і поруч поки сам з цим не зіштовхнулася. Чотири роки назад я шукав людину яка б змогла мені допомогти. Та випадково в одній із районних лікарень, де я здавав аналізи(де я проходив лікування, і де мені казали, що медицина безсильна, бо не могли зрозуміти, що зі мною відбувається), одна лікарка порадила мені звернутися до Міланії Златової (0677614751), спадкової Ясновидиці.
Тепере все життя буду дякувати і лікарю і Міланії, бо якби не цей випадок в лікарні, моє життя давно б уже обірвалося.
Бережіть своє життя - воно одне!
Звертеся за допомогою вчасно!

shurbenkooДата: Вівторок, 22.07.2025, 18:28:24 | Повідомлення # 637
Рядовой
Муж стал холодным, постоянно грубил, упрекал, указывал на недостатки - оказалось, что у него появилась любовница... Я не знала, что делать, так как очень его люблю... Рассказала все своей подруге и она посоветовала обратиться к Маргарите. Она ей не раз помогала. Как я узнала из слов подруги эта ведунья чистит ауру, дом от плохой энергетики, проводит разные обряды: чтобы деньги водились, удачу призывает и т.д. Когда я набрала Маргариту, то была в шоке!!! Она сразу же сказала о проблеме с которой я к ней пришла и пообещала помочь. Результат не заставил себя ждать... Спасибо огромное ведунье Маргарите. Оставляю ее контакты  +380686239220 telegram  viber.

Марта87Дата: Вівторок, 22.07.2025, 22:02:03 | Повідомлення # 638
Рядовой
Кому нужна хорошая гадалка звоните +380681259803
Помогает во всем: снимает порчи, гадает, возвращает любимых, лечит, в общем много чего умеет. Я обращалась и довольна.

shurbenkooДата: Середа, 23.07.2025, 19:54:16 | Повідомлення # 639
Рядовой
Она говорила все четко и без лишней воды. И сразу же нарисовала алгоритм наших действий. Маргарита провела определенный обряд, почистила мою ауру, мой дом от плохой энергетики и все мои дела пошли вверх. Наладились мои взаимоотношение с мужем. И деньги сами начали меня находить. Я очень благодарна этой женщине, сильной, настоящей ведунье. Я теперь рекомендую ее всем своим знакомым и друзьям. Все мои родственники, которые к ней обращались, остались очень довольны. В знак благодарности пишу этот отзыв и оставляю ее контакты 380686239220. Ей можно писать и на вайбер, и в телеграм

ptoalniiaaДата: Четвер, 24.07.2025, 16:17:37 | Повідомлення # 640
Рядовой

Гaдaлка провидица Анжелика - это проверенный человек!!!Я обращалась тут ко
многим и долго не могла найти человека, который сможет мне помочь. Не знаю как
вы это делаете, но своим даром вы смогли вернуть мне любимого моего человека,
мою любовь. Я как будто сошла с ума, он собрал свои вещи и ушел, с такой
злостью и ненавистью ко мне. Думала не смогу пережить, долго собралась и
приняла решение искать ясновидящую. Я всем советую обращаться к ясновидящей Анжелике
Вишневской +380975800235 WhаtsAрp/Vibеr.

oks348090Дата: Понеділок, 28.07.2025, 11:06:43 | Повідомлення # 641
Рядовой
У мене в житті останнім часом бала величезна кількість проблем. В особистому житті - моя любляча людина перестала звертати увагу на мене, на роботі почалися серйозні проблеми, дійшло до звільнення. З близькими посварилася на тлі нервів. Не знала, що робити. Але дякуючи Богу, на моєму шляху зустрілася неймовірна людина - Міланія(0677614751), яка змінила все, бо руки вже дійсно опускалися. І ви не повірити, у мене все перевернулось з ніг на голову, проблеми ніби випаровалися. Міланія зробила мені чистку і налагодилися всі сфери мого життя!
Хто сьогодні потребує допомоги - зверніться до Міланії, загадайте бажання і воно обовʼязково збудеться!!
Дуже багато відгуків про її роботу в інстаграм @magic_milaniya.

kilninna81Дата: Вівторок, 29.07.2025, 14:09:01 | Повідомлення # 642
Рядовой
Обращалась и я кочень сильной гaдалке Анжелике за диагностикой
на порчу. Слава богу это была не порча, а недомогание из-за небольшого стресса.
А через некоторое время понадобилась помощь моей близкой подруге, когда
проблемы у нее с мужем начались. Муж у нее положительный, не курит, не пьет,
вдруг неожиданно поменялся и стал совершенно неузнаваемым. Я сама не раз
слышала, как он ругался и кричал, срывался по пустякам на жену. Анжелика им
помогла, даже присутствие мужа не понадобилось. Ну не буду вдаваться в
подробности, у кого похожие проблемы, звоните по тел. +380975800235  Вaйбeр/Вaтсaп.

d64180123Дата: Четвер, 31.07.2025, 17:36:39 | Повідомлення # 643
Рядовой
Хочу поділитися історією про те, як моє життя кардинально змінилося завдяки дивовижному дару мага Захара. Мене звати Денис, і я працюю барменом. Останнім часом моє життя було суцільним кошмаром. Все валилося з рук. На роботі суцільні конфлікти з колегами та постійні скарги від відвідувачів. В особистому житті стосунки з дівчиною розвалилися без видимих причин, а про здоров'я я взагалі мовчу, бодай щось боліло постійно. Я відчував себе виснаженим, ніби з мене висмоктували всі соки, і просто не розумів, що відбувається. Розібратися з усим цим та привести моє життя до ладу мені допоміг маг Захар. Я написав йому на WhatsApp на номер +380954248510 і домовився про консультацію. Скажу, що він мене вразив тим як бачить усе під час спілкування. Захар погодився мені допомогти. Роботи тривали близько пів місяця, але моє життя почало змінюватися майже одразу коли він їх почав. На роботі я став отримувати компліменти, клієнти були задоволені, а атмосфера в колективі покращилася. Я навіть отримав підвищення. Моя дівчина сама вийшла на зв'язок, і ми змогли все владнати. Наші стосунки стали міцнішими, ніж будь-коли. А про здоров'я я взагалі думати забув, оскільки зникли всі болі, з'явилася енергія. Я знову почав насолоджуватися життям. Якщо ви відчуваєте, що ваше життя йде шкереберть, і не знаєте чому, дуже раджу не зволікати і звернутися до Захара.

ag1582877Дата: П'ятниця, 01.08.2025, 18:37:54 | Повідомлення # 644
Рядовой
Я никогда не думал, что напишу такое. Мужчинам ведь не принято плакать, говорить о чувствах… А я рыдал. Как ребёнок. Потому что потерял самое дорогое свою семью. Свою жену, детей, дом, тепло, смысл жизни. Всё разрушил своими руками. Увлёкся другой женщиной. Думал, что это любовь. А оказалось пустота. Ложь, иллюзия.Жена не простила. Ушла. Забрала детей. Я остался один, в тишине, полной вины. У меня опустились руки. Я пытался вернуть но она даже не хотела говорить со мной. Я всё испортил.И тогда я решился на отчаянный шаг ..написал Матроне. Нашёл её в интернете и сначала даже стыдно было признаться, зачем пишу. А она выслушала. Без упрёков, без насмешек. Просто сказала: Если ты готов бороться .. я помогу.Она работала со мной, с моими энергиями, с моей душой. Она как будто открыла мне глаза. Я начал по-настоящему меняться. Не на словах .. в мыслях, в поступках. Я начал молиться. Я ждал, верил.И чудо случилось. Жена впервые ответила на сообщение. Потом мы встретились. Она сказала, что чувствует что я стал другим. Что будто невидимая сила раздвинула между нами стену.Спустя два месяца, она вернулась домой. С детьми. Со слезами. С любовью. Матрона вы спасли мою семью. Вы спасли меня.Я не знаю, как отблагодарить вас. Только молюсь за вас каждый вечер и говорю другим, если вы потеряли всё, не опускайте руки. Обратитесь к ней. Пока сердце бьётся, ещё не поздно.Ее номер +380630228999 вайбер/ватсап

gg2299025Дата: П'ятниця, 01.08.2025, 18:39:26 | Повідомлення # 645
Рядовой
Я довго вагалася, чи варто про це розповідати, але моя історія, можливо, допоможе комусь. Ми з чоловіком були разом понад десять років, виховували донечку, планували майбутнє. А потім він просто пішов. Без пояснень, без скандалів. Просто переїхав до іншої жінки. Це був такий сильний удар, що я ледве трималася. Донька постійно питала, де тато, а я не знала, що відповісти. Мої подруги радили відпустити, знайти собі кращого. Але я знала, що ми з ним одне ціле, і я не хотіла просто так здаватися. Шукаючи вихід, я натрапила на відгук про мольфара Андрія. Я написала йому на номер +380932169225 у вайбер і домовилась про консультацію.
Під час розмови Андрій нічого не питав.  Сам описав обставини, що призвели до розриву, і навіть назвав деякі особисті моменти, про які я нікому не розповідала. Це вразило і переконало мене в його унікальному дарі. Погодили проведення магічних ритуалів на відновлення зв'язку між мною та моїм чоловіком. Він також надав мені конкретні інструкції, які я мала виконувати вдома. Минув тиждень і декілька днів. І тут дзвінок. Чоловік стояв під дверима з букетом квітів. Він був розгублений, змучений. Сказав, що ніколи не припиняв мене кохати, а його життя без нас було пеклом. Він повернувся. Я не знаю, як це спрацювало, але це спрацювало як годинник. У точності як обговорювали з Андрієм. Його відповідальність, чуйність і, перш за все, реальна сила його магічного дару, заслуговують на довіру та повагу. Я можу впевнено рекомендувати Андрія усім.

Пошук: