[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити газову колонку?
mirivan1979Дата: П'ятниця, 25.04.2025, 20:29:05 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Підкажіть, де зараз реально купити газову колонку з хорошим співвідношенням ціни та якості?
Шукаю модель із захистом від перегріву та автоматичним підпалом, щоб встановити батькам у селі. Бюджет обмежений, але не хочу брати щось ненадійне.

kira_kira393Дата: Неділя, 27.04.2025, 09:34:26 | Повідомлення # 2
Сержант
​Привіт! Якщо шукаєте надійну газову колонку з автоматичним підпалом і захистом від перегріву, рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин Sunterm. Вони пропонують сертифіковані газові колонки з офіційною гарантією та швидкою доставкою по Україні. Крім того, їхні консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант під ваші потреби та умови експлуатації.

milanafastodfДата: П'ятниця, 13.06.2025, 14:06:40 | Повідомлення # 3
Подполковник
Я думала, що таке вже давно не актуально...

grukoedovДата: П'ятниця, 13.06.2025, 14:34:19 | Повідомлення # 4
Подполковник
Люди користуються різною побутовою технікою — хто що обирає, кому що зручно. У мене, наприклад, є бойлер, але нещодавно він зламався. Довелось шукати запчастини. Вирішив замовити ТЕН для бойлера https://master-plus.com.ua/ua/boyler/tenyi/ у магазині Майстер Плюс — там великий вибір і адекватні ціни. Якщо є трохи навичок, можна відремонтувати самому й зекономити.

SemkaДата: Неділя, 13.07.2025, 17:17:06 | Повідомлення # 5
Майор
ооо і мені треба , і бажано у розстрочку і з доставкою

Никогда не жалуйтесь на судьбу! Ей с вами, может быть, тоже не очень-то и приятно))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: