[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: katerina33333  
Хочу купити модний боді на кожен день
Saska11Дата: Четвер, 27.03.2025, 11:04:56 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Хелоу) Обожнюю бодікі, тому ношу їх не тільки на тренування (займаюсь йогою), а і просто зі штанами чи шортами. Вирішила купити щось новеньке та прошу підказати файні магазини з гарним вибором жіночих боді. Можна як з застібкою, так і без - не принципово. Дякі

SoloistДата: П'ятниця, 04.04.2025, 10:12:27 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Привіт! Можу порекомендувати сайт https://capsulastore.com.ua/zhinky/bodi/ — у них реально класні боді по недорогим цінам. Я сама часто в Капсулі купую, і завжди задоволена. Є багато моделей на будь-який смак, і як з застібками, так і без. Вони завжди актуальні, стильні і по якості теж дуже добре. Спробуйте, гадаю це буде не остання ваша покупка у них)

Margo11Дата: Середа, 09.04.2025, 12:37:58 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Проверенные
Привіт!
Та ж історія — теж просто обожнюю боді! Це ж ідеальна база під будь-який образ: і з джинсами, і з костюмними штанами, і навіть під піджак виглядає супер. Теж часто ношу не тільки на спорт, а й у повсякденному житті.
З магазинів можу порадити заглянути в Oysho, Zara, а ще є класні варіанти в MustHave і на Lamoda — там багато фасонів і можна підібрати щось як на кожен день, так і більш ошатне. І якщо шукаєш щось більш спортивне — спробуй Nike чи Oysho Sport, у них теж стильні боді.
Удачі з пошуками і хай обновка буде в радість!

TonyaДата: П'ятниця, 18.04.2025, 09:29:33 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 1
Привіт! Я тебе прекрасно розумію — боді справді суперзручні й виглядають стильно в будь-якому образі! Якщо шукаєш щось класне, можу порадити кілька улюблених магазинів:
OYSHO — там часто бувають лаконічні й зручні моделі, чудово сидять.
Zara — багато базових і трендових варіантів, особливо з відкритими спинками.
H&M — хороший вибір за доступною ціною, є і з застібками, і без.
Lilith або Mirshe — українські бренди з красивими та якісними боді, часто з оригінальними деталями.
Сподіваюся, щось з цього підійде! Якщо ще щось цікавить — пиши, рада допомогти ❤️

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: