[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Мазепа  
Контролювати безпеку харчової продукції
AleveronДата: Середа, 18.10.2023, 14:24:24 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Проверенные
Повідомлень: 422
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Ваша компанія займається переробкою, виробництвом, пакуванням, зберіганням, транспортуванням або реалізацією харчової продукції? Або ви спеціалізуєтеся на виробництві харчової упаковки, клінінгу, дератизації, та дезінсекції? Незалежно від сфери, стандарти серії iso 22000 допоможе контролювати безпеку харчової продукції та збільшувати довіру споживачів.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: