| Вішалки для верхнього одягу | 
|  | 
| 
					| 4tokakkogda | Дата: П'ятниця, 12.02.2021, 14:09:23 | Повідомлення # 1 |  | Сержант Група: Проверенные Повідомлень: 36 Статус:   | Усім привіт. Відкрив у Харкові кінотеатр. Невеличкий, ще розвиваємося. Для гардеробу необхідно замовити вішалки для верхнього одягу. Де можна замовити такі? Бажано з брендом. |  |  |  |  | 
| 
					| fwjkgehwh | Дата: П'ятниця, 12.02.2021, 17:17:22 | Повідомлення # 2 |  | Рядовой Група: Проверенные Повідомлень: 17 Статус:   | Та я думаю, що існує безліч різних компаній, які займаються таким |  |  |  |  | 
| 
					| maksimdubovik84 | Дата: П'ятниця, 12.02.2021, 17:20:27 | Повідомлення # 3 |  | Сержант Група: Проверенные Повідомлень: 39 Статус:   | Я довго планував відкрити власний ресторан. Без гардероба неможливо було б. Тому потрібно було замовити у великій кількості вішалки для верхнього одягу. Знайшов цю https://wishak.ua/veshalki-dlya-verhney-odezhdy/ компанію, яка займається продажем вішалок. До речі, вони можуть нанести будь-який логотип, напис або бренд. Це саме те, що я шукав. Замовлення зробив, мені швидко все доставили до Харкова. Рекомендую. |  |  |  |  |