[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: inetka_l  
Форум » Барахолка » Куплю » Новини Україна
Новини Україна
darius4678Дата: Понеділок, 24.04.2023, 07:43:58 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Проверенные
Повідомлень: 966
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Delo.ua - це портал, який допомагає читачам залишатися в курсі новин про здоров'я та медицину. Ми публікуємо матеріали про нові ліки, процедури та технології в медицині, а також інформацію про здоровий спосіб життя, дієту та догляд за собою. Деталі: https://delo.ua/technologies/gadgets/
 
svetikivanka114Дата: П'ятниця, 12.01.2024, 21:53:14 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Проверенные
Повідомлень: 17
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Ця стаття розповість вам нову інформацію про засновника Favbet та президента фонду Favbet Foundation У цій статті розказано як Андрій Матюха та його фонд справді допомагають людям у такий складний час. Варто зазначити, що Favbet Foundation надає величезну підтримку і армії, і військовим, і мирним громадянам. Тож така стаття справді розповідає про великий внесок Андрія Матюхи та його фонду у перемогу нашої країни.
 
Sergey0571Дата: Вівторок, 27.02.2024, 01:31:18 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Ця стаття дасть вам вивчити аспекти, як Андрій Матюха придбав бренд мінеральних вод VODA UA. Придбання Андрієм Матюхою торгової марки VODA UA знаменує собою значну подію в українському бізнес-ландшафті. Угода, завершена у жовтні 2023 року, означає відданість місцевому економічному зростанню та розвитку бренду. Заява Матюхи відображає прагнення підтримати українську економіку за допомогою інвестицій та створення робочих місць, наголошуючи на важливості внутрішніх ініціатив, незважаючи на продовжувані проблеми, такі як конфлікт в Україні. Бренд VODA UA, відомий своїми столовими та лікувальними водами із найчистіших гірських джерел Карпат, уособлює природну чистоту та якість. Завдяки оптимальному рівню pH та прагненню зберігати природну цілісність без хімічного впливу продукція VODA UA виділяється на ринку. Придбання Матюхи не тільки забезпечує майбутнє бренду VODA UA, а й сигналізує про ширшу прихильність до українського бізнесу та економічного розвитку.

Повідомлення відредагував Sergey0571 - Вівторок, 27.02.2024, 01:31:40
 
Форум » Барахолка » Куплю » Новини Україна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: