Irena | Дата: Вівторок, 22.04.2025, 16:17:57 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт, друзі! Потрібна ваша допомога — шукаємо для нашої клініки надійне маркетингове агентство, яке спеціалізується на просуванні медичних послуг. Особливо нас цікавить SEO: покращення видимості сайту, збільшення органічного трафіку, створення якісного контенту та лінкбілдинг. Якщо ви працювали з таким агентством або можете порекомендувати перевірених фахівців, буду дуже вдячна за контакт. Дуже важливо, щоб команда мала досвід у медичній сфері, оскільки вона потребує особливого підходу. Заздалегідь дякую за будь-які поради!
|
|
| |
Tonya | Дата: П'ятниця, 25.04.2025, 13:26:08 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт! Я теж власниця невеликої косметологічної клініки. Нещодавно була у схожій ситуації — теж шукала перевірене маркетингове агентство для просування медичних послуг з акцентом на SEO. Можу щиро порекомендувати маркетингове агентство Adstorm Marketing, з яким у мене чудовий досвід співпраці. Вони спеціалізуються на SEO просуванні сайтів і надали мені повний комплекс послуг. Провели аудит та якісну seo оптимізацію сайту, створили корисний контент і налагодили ефективний лінкбілдинг для подальшого просування сайту. Результати не змусили себе чекати: видимість сайту в пошукових системах помітно покращилася, а органічний трафік відчутно зріс. Я залишилася дуже задоволена їхньою роботою та професійністю команди. Якщо шукаєте надійного партнера з SEO, рекомендую звернутися до Adstorm Marketing. Ознайомитися з їхніми послугами можна за посиланням:https://adstorm.marketing/services/seo
|
|
| |