SEO-просування
|
|
Margo11 | Дата: Четвер, 17.04.2025, 09:39:28 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Друзі, доброго дня! Звертаюся з проханням поради: шукаю маркетингове агентство, яке спеціалізується на просуванні медичних послуг — для нашої клініки. Найбільше цікавить SEO-просування: підвищення видимості сайту, зростання органічного трафіку, робота з контентом і лінкбілдинг. Якщо у вас є перевірені контакти фахівців або агентств, з якими вже мали позитивний досвід — буду дуже вдячна, якщо поділитесь. Важливо, щоб команда добре орієнтувалася в медичній тематиці, адже вона потребує особливого підходу. Наперед щиро дякую за будь-які поради!
|
|
| |
Irena | Дата: Субота, 19.04.2025, 20:36:44 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Статус: 
| Доброго дня! Дуже добре вас розумію — сама працюю в медичній сфері, і ми також стикалися з потребою якісного SEO-просування. Це справді специфічна тематика, і не кожне агентство вміє працювати з нею грамотно. Можу порекомендувати команду Adstorm Marketing — мають досвід саме з медичними проєктами. Нам сподобалося, що вони занурюються в тематику, допомагають не тільки з технічними речами, а й з контентом, правильно підбирають ключі, працюють над репутацією. Після старту співпраці ми реально побачили ріст органіки. Детальніше про їх послуги можна почитати на сайті https://adstorm.marketing.
Бажаю успіху з просуванням клініки! Якщо потрібно — можу поділитися ще деталями в приват.
|
|
| |
Tamara | Дата: Неділя, 20.04.2025, 20:14:30 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Статус: 
| Привіт! Я теж шукала агентство для просування медичних послуг і зупинилася теж на аdStorm. Вони спеціалізуються на SEO-просуванні і мають великий досвід у медичній тематиці. Завдяки їхній роботі, наш сайт значно покращив свою видимість в пошукових системах, зростання органічного трафіку було помітним, а також дуже допомогли з контентом і лінкбілдингом. Можу сміливо порекомендувати, якщо шукаєте команду, яка розуміється на специфіці медичних послуг.
|
|
| |