Tonya | Дата: Неділя, 30.03.2025, 08:06:48 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Вітання всім! Підшукую перевіреного постачальника аксесуарів для смартфонів — цікавлять насамперед чохли, зарядні пристрої та інші популярні позиції для відомих брендів. Хочу знайти продукцію з хорошим співвідношенням ціни та якості й бажано з широким асортиментом. Чи хтось має досвід співпраці з брендом Baseus? Буду вдячна за поради, де можна придбати їхні товари оптом. Дякую за будь-яку інформацію!
|
|
| |
Tamara | Дата: Неділя, 30.03.2025, 08:08:24 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: 
| Привіт. Я займаюся продажем аксесуарів для смартфонів і вже мала досвід співпраці з брендом Baseus. Можу сказати, що це дійсно якісна та надійна продукція, яка добре продається. Вони пропонують широкий асортимент: чохли, зарядні пристрої, кабелі, тримачі та інші корисні аксесуари.Для оптових закупівель рекомендую звертатися до перевірених українських постачальників, які працюють безпосередньо з брендом або з офіційними дистриб’юторами. Я замовляла через кілька платформ, де була хороша ціна, актуальний асортимент і оперативне обслуговування.Якщо потрібно, можу поділитися конкретними рекомендаціями. Успіхів у виборі постачальника.
|
|
| |