[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Укладка ковролина
abugirovДата: П'ятниця, 31.01.2025, 20:31:26 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Задумались над ковролином в гостиной. Кто-то делал укладку своими руками? Есть сомнения, что без опыта получится идеально. На сайте https://pidloga.ua/services/ukladka-kovrolina/ предлагают и материал, и укладку. Может, стоит сразу все доверить профессионалам?

KoraДата: Вівторок, 25.02.2025, 15:14:32 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Проверенные
Это не так просто сделать самостоятельно

TamaraДата: Неділя, 30.03.2025, 15:59:26 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Повністю вас розумію — ми теж нещодавно обирали покриття для підлоги у вітальню і вагались між самостійною укладкою та професійною. Якщо чесно, без досвіду і спеціального інструменту рівно покласти ковролін дійсно непросто. Особливо важливо врахувати підготовку основи, стики, натяжку — інакше через кілька місяців можуть з'явитися хвилі або перекоси.Ми в результаті вирішили замовити все під ключ, і не пошкодували. На сайті, який ви згадали, я теж натрапляла — виглядає доволі професійно. Мені здається, якщо є можливість довірити справу майстрам, краще не ризикувати. Результат буде акуратним, а головне — довговічним.

Margo11Дата: Четвер, 17.04.2025, 09:45:21 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Привіт! Так, теж колись замислювалась над ковроліном у вітальні — дуже затишно виглядає і приємно ходити босоніж. Укладання своїми руками, чесно кажучи, потребує терпіння і акуратності. Ми з чоловіком пробували самі — вийшло непогано, але без «перфекціонізму» не обійшлося
Якщо площа невелика й покриття не має складного малюнка — цілком реально впоратись самостійно. Головне — добре підготувати основу, мати правильний інструмент і трохи попрактикуватись заздалегідь. Але якщо хочеться ідеального результату — краще довірити професіоналам.
До речі, на сайті, про який ти згадувала, є хороші поради — мені теж допомогли свого часу.

IrenaДата: Субота, 19.04.2025, 20:30:46 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Здравствуйте! Мы тоже недавно задумались над ковролином в гостиной, и честно скажу — укладка своими руками показалась мне сложной задачей. Все-таки хочется, чтобы покрытие легло ровно и прослужило долго. Я бы посоветовала рассмотреть вариант с профессиональной укладкой, особенно если на сайте, как на pidloga.ua, предлагают полный спектр услуг. Это экономит и время, и нервы

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: