[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vlados  
Де порадите робити ставки на спорт?
MilogeorgeДата: Неділя, Сегодня, 02:36:36 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Я в одному телеграм-каналі дивлюся, як один блогер хвалиться своїми виграшами на ставках і навіть трохи по-доброму йому заздрю. Іноді він виграє дуже великі суми, тож я вирішив, що варто спробувати самому. А в якій онлайн-конторі краще зареєструватися? Їх же сотні.

IgorzДата: Неділя, Сегодня, 02:49:19 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Проверенные
Букмекерських контор, звичайно, сотні. Але більшість з них дрібні й не надто надійні. На такі я б не звертав уваги. Краще реєструватися в тій, що має кілька мільйонів користувачів. Наприклад, такими є 1XBet, Melbet або Betwin.

NazarchyucДата: Неділя, Сегодня, 03:15:34 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Я б не ризикував з конторами, які в нашій країні не працюють легально. Бували неодноразові випадки, коли люди вигравали великі суми, а контора блокувала їхній акаунт, і спробуй щось довести. А от якщо букмекер працює офіційно, то за необхідності можна через суд повернути свої гроші. Подивіться, які букмекери працюють у нас і де можна робити спортивні ставки онлайн: https://sport-booking.com.ua/ . Їх небагато, і за коефіцієнтами та лінією ставок вони приблизно однакові, тож можете реєструватися в будь-якому з них.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: