[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Книгарня Сенс
Sergey0571Дата: П'ятниця, Вчера, 22:56:46 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Нещодавно замовляла манґу в інтернет-магазині книг Сенс і загалом залишилася дуже задоволена покупкою https://trolley.org.ua/manga-d....storiyi Для мене було важливо знайти потрібне видання без зайвих складнощів, тому спочатку звернула увагу на асортимент. Сподобалося, що можна спокійно переглянути різні книжки та вибрати саме те, що цікавить. Замовлення оформлюється зрозуміло, тому навіть якщо купуєш нечасто, розібратися нескладно. Окремо хочу відзначити пакування: для книжок це справді важливий момент, адже хочеться отримати їх без пошкоджень, пом'ятих обкладинок чи інших неприємностей. Моє замовлення прийшло в хорошому стані, манґа виглядала саме так, як я очікувала. Приємно, коли онлайн-покупка проходить без зайвих переживань і після отримання не виникає питань щодо товару. Загалом залишилися позитивні враження і від самого процесу замовлення, і від отриманої книжки. Думаю, надалі ще буду переглядати асортимент Сенсу, особливо якщо захочу поповнити свою полицю новими томами манґи або знайти щось цікаве для читання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: