[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Стоматологія MegaDental
Sergey0571Дата: Четвер, Вчера, 00:18:57 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Лікування кореневих каналів для мене завжди було однією з найбільш неприємних стоматологічних процедур, тому до звернення в MegaDental я досить сильно хвилювався https://megadental.lviv.ua/poslugy....kanaliv Особливо сподобався підхід із використанням мікроскопа, адже лікар може значно краще бачити робочу ділянку та контролювати процес лікування. Під час консультації мені пояснили, у чому полягає проблема із зубом, що саме потрібно зробити та навіщо в моєму випадку потрібне лікування каналів. Сподобалося, що не намагалися поспішати й нормально відповідали на запитання. Саме лікування проходило спокійніше, ніж я очікував. Лікар працював уважно, а всі етапи супроводжувалися поясненнями. Для мене також було важливо, що під час процедури приділяли увагу комфорту та не створювали зайвого стресу. Після лікування отримав рекомендації щодо подальшого відновлення зуба та догляду. Загалом залишився дуже позитивний досвід. MegaDental справила хороше враження професійним підходом, сучасним обладнанням і уважним ставленням до пацієнта. Особливо ціную можливість лікувати складні стоматологічні проблеми під мікроскопом, коли важлива точність роботи.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: