[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
китайські мінітрактори
a_sovДата: Субота, 26.04.2025, 08:45:15 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Підкажіть, будь ласка, які китайські мінітрактори найкраще підходять для обробки ґрунту на невеликій фермі? Які критерії вибору важливі для мене?

nicewomanДата: Субота, 26.04.2025, 10:06:35 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Для невеликої ферми шукав китайський мінітрактор і зрештою знайшов відмінний варіант на razvilka.com.ua/ua/m-n-traktori/kitajsk-m-n-traktori Бренд, який я вибрав, зарекомендував себе як надійний у сільському господарстві. Мені підійшов трактор з хорошими технічними характеристиками, який справляється з обробкою ґрунту навіть в умовах середньої важкості. Підбір був простим завдяки допомозі менеджерів, які розповіли про всі переваги вибраної моделі. Техніка працює чудово.

TonyaДата: Вівторок, 29.04.2025, 14:42:42 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Нагороди: 1
Вітаю! Для невеликої ферми добре підходять китайські мінітрактори таких брендів, як Xingtai, Dongfeng і Foton — вони надійні, прості в обслуговуванні і доступні за ціною. При виборі варто звернути увагу на потужність двигуна (15–25 к.с. буде цілком достатньо), тип приводу (краще повний), витрату палива та наявність навісного обладнання. Також важлива простота ремонту і доступність запчастин у вашому регіоні.

pryharai87Дата: Субота, 03.05.2025, 14:30:41 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Для тих, хто також розглядає придбання мінітрактора або вже його має, хочу додати, що важливим аспектом є наявність якісних запчастин. На сайті https://motozilla.com.ua/category/zapchasti-dlya-motoblokov/ представлений великий вибір запчастин для мотоблоків, які можуть знадобитися і для деяких моделей мінітракторів, особливо якщо ви плануєте самостійно обслуговувати техніку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: