[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Серебрянное кольцо
kameneva787Дата: Понеділок, 07.04.2025, 14:19:36 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Ищу стильное серебряное кольцо — где лучше покупать?

IrenaДата: Понеділок, 07.04.2025, 14:29:20 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Привіт! Я теж нещодавно шукала щось особливе з срібла — добре тебе розумію smile Якщо хочеш щось стильне й сучасне, раджу звернути увагу на невеликі українські бренди або шоуруми — там часто є авторські прикраси, яких не знайдеш у масмаркеті. Також замовляла кілька разів на etsy — там багато цікавого дизайну, і можна знайти щось дуже ніжне або навпаки, з характером.
А якщо зручніше купувати в Україні — мені подобається SOVA або Zarina, в них гарна якість і приємний сервіс. Якщо хочеш — можу скинути конкретні сторінки, які мені особливо сподобалися smile

novikovaanastasiya453Дата: Вівторок, 08.04.2025, 07:58:40 | Повідомлення # 3
Майор
Серебряное кольцо https://nashdnipro.dp.ua/ru....podarok можно купить в ювелирном магазине Oniks — как онлайн, так и в фирменных магазинах. В ассортименте представлены разнообразные модели: от лаконичной классики до оригинальных дизайнов с камнями. Oniks гарантирует качество изделий, подлинность серебра и удобную доставку по Украине.

vitiapalia2525Дата: Четвер, 10.04.2025, 16:50:47 | Повідомлення # 4
Рядовой
Важливо ретельно роздивитися прикрасу. Як зовнішня, так і внутрішня сторона мають бути гладкими. Якщо на кільці помітні певні дефекти, краще відмовитися...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: