[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Потрібен екскаватор
a_sovДата: Понеділок, 24.02.2025, 11:58:06 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Вітаю! Потрібен екскаватор для копки котловану в Києві на кілька днів. Техніка потрібна без дефектів і поломок, бо часу на зупинку немає. Чи є у когось досвід з орендою техніки в Києві? Які компанії надають кращі умови і працюють без прихованих платежів? Поділіться, будь ласка, досвідом!

koolaasДата: Понеділок, 24.02.2025, 13:02:49 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Вітаю! Для копки котловану я орендував техніку у цій https://minirent.ua/ua/ekskavator/ компанії. Техніка справна, оператори досвідчені, і роботи не зупиняються через поломки. Вони завжди працюють за графіком і надають чітку інформацію про технічний стан обладнання. Я не стикався з прихованими платежами, все прозоро. У них є великий вибір екскаваторів та іншої техніки для будь-яких робіт, тому якщо хочеш працювати без проблем — це хороший вибір.

IrenaДата: Понеділок, 24.02.2025, 15:50:22 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Вітаю! Ми теж шукали екскаватор для аналогічних робіт у Києві, тому можу поділитися досвідом. Рекомендували [назва компанії, якщо є], техніка була в хорошому стані, без поломок, і працювали без прихованих платежів.
Ще можу порадити звернути увагу на [інша компанія або критерії вибору], важливо одразу уточнювати всі умови оренди, щоб не було неприємних сюрпризів.
Якщо знайдете перевірений варіант – поділіться, будь ласка! Буде корисно знати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: