menigorek | Дата: Четвер, 20.02.2025, 18:27:46 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Проверенные
Статус: 
| Доброго дня! Потрібна допомога в пошуках вакансій менеджера з SMM. Я займаюсь просуванням брендів в соцмережах і шукаю можливість працювати в компанії, де я зможу розвиватися. Може, хтось з вас має досвід пошуку роботи в цій сфері? Які сайти найкраще використовувати для таких вакансій?
|
|
| |
koolaas | Дата: Четвер, 20.02.2025, 21:41:52 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Статус: 
| Я вже пару місяців працюю з Шаркскод https://sharkscode.com/careers/smm-manager/ і скажу чесно, це топ. Вони займаються не тільки звичайним просуванням, а й інтеграцією нових технологій, що робить їхні сервіси реально унікальними. Я був приємно здивований тим, наскільки глибоко вони розбираються в соцмережах і як правильно використовують платформи для бізнесу. Якщо хочеш працювати в стабільній компанії, яка не тільки підвищує ефективність, а й допомагає бізнесам розвиватися в цифрову еру, сміло звертайся до Шаркскод. І вакансії, і розвиток кар'єри там — просто на вищому рівні.
|
|
| |
Margo11 | Дата: Субота, 22.02.2025, 22:10:09 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Статус: 
| Доброго дня! Якщо шукаєте вакансію менеджера з SMM, то зараз є багато можливостей, особливо в сфері фрилансу або віддаленої роботи.Ось кілька сайтів, де можна знайти хороші вакансії: Work.ua, Rabota.ua, Jooble – класика, там багато пропозицій від компаній, які шукають SMM-менеджерів. LinkedIn – крута платформа, особливо для нетворкінгу. Раджу оновити профіль, додати свої кейси та активно відгукуватися на вакансії. Djinni.co – більше орієнтований на IT-сферу, але SMM-менеджерів також шукають, особливо в стартапи. Telegram-канали (SMM-вакансії) – є багато груп, де щодня публікують цікаві пропозиції. Наприклад, "SMM Вакансії Україна". Freelancehunt, Upwork, Fiverr – якщо готові працювати на проєктній основі, там можна знайти клієнтів як в Україні, так і за кордоном.А ще круто, якщо у вас є портфоліо з кейсами та результатами – це дуже допомагає у пошуку роботи. Якщо хочете, можу підказати, як краще оформити профіль або підготувати резюме. Бажаю успіху! ✨
|
|
| |