[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: yanadivane  
Як правильно підібрати водовідвідну систему для даху?
misterbicipsДата: Понеділок, 14.10.2024, 09:14:55 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Нещодавно зіштовхнувся з проблемою — під час дощів вода постійно затікає на стіни і навколо фундаменту збираються калюжі. Я зрозумів, що моя водовідвідна система вже не справляється зі своїм завданням, тому задумався про її заміну. Але от питання: з чого почати вибір? Мене цікавить, які матеріали та виробники найбільш надійні? Чув, що є пластикові та металеві варіанти. Також хочу зрозуміти, як правильно розрахувати необхідну кількість жолобів і труб для середнього будинку. Які ще деталі варто врахувати при виборі? Чи існують якісь стандарти, за якими варто орієнтуватись?

nicewomanДата: Понеділок, 14.10.2024, 12:46:51 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Проверенные
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: :-(
Для початку, дуже правильно, що ви звернули увагу на матеріал і кількість елементів. Пластикові системи легші та дешевші, вони не іржавіють і легко монтуються. Але для більшої міцності та довговічності часто радять металеві водостоки, особливо для регіонів з рясними опадами. Якщо ваш будинок не дуже великий, можна розрахувати по формулі, де береться до уваги площа даху, і враховувати кожен зливовий жолоб та кількість труб. Стандарти є, і зазвичай вони залежать від типу даху та вашого клімату. Щодо виробників, можу порадити перевірені бренди, як Krop або Ruukki. Ми, коли міняли систему, теж довго вибирали і зупинилися на пластиковій, бо вона не потребує особливого догляду і легко замінюється при необхідності. Якщо потрiбна водовідвідна система https://pandah.com.ua/catalog/vodostichna-systema рекомендую звернутися до компанії "Пан Дах". Вони точно допоможуть із вибором, і є великий вибір на будь-який бюджет.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: